Artikel Plaatsing
Aanbiedingen

7 beste kunstkerstboomstijlen en waarom ze perfect zijn voor uw huis!

Goedkope kunstkerstbomen zijn een goed alternatief voor echte bomen als u geen ruimte of tijd hebt, of gewoon niet tegen de rommel kunt. En het lijkt erop dat kunstbomen steeds populairder worden. Volgens de National Artificial Christmas Tree Association is het gebruik van kunstkerstbomen de afgelopen jaren bijna verdrievoudigd – ze maken nu een vijfde van alle gebruikte bomen uit. Dat is goed nieuws voor u! Hier onderzoeken we waarom kunstkerstbomen geweldig zijn en zeven verschillende soorten kunstbomen om u te helpen uw perfecte match te vinden dit seizoen…

The benefits of artificial Christmas trees

Echte kerstbomen zijn een prachtige aanwinst voor uw huis tijdens de feestdagen. Helaas zijn ze niet altijd zonder gevaar. Hoewel de meeste risico’s van het gebruik van echte bomen worden geassocieerd met vuur en brandwonden, zijn er een paar gezondheidsproblemen voor mensen met allergieën en huisdieren.

Als u een familielid hebt dat aan allergieën lijdt, of gewoon het gedoe van het opruimen van dierenharen wilt vermijden, zijn er verschillende voordelen aan het gebruik van een kunstmatige kerstboom.

  • U kunt de boom neerzetten waar u maar wilt. U hoeft zich geen zorgen te maken over waar de boom in het huis past of over het risico dat hij te zwaar is voor een bepaalde plek.
  • U kunt de boom schoonmaken wanneer u maar wilt. Het heeft enkele voordelen om de boom te laten “rusten” tijdens de winter, maar je hoeft niet te wachten om hem schoon te maken. Je kunt de boom schoonmaken wanneer je maar wilt, en je kunt zelfs schoonmaakmiddelen gebruiken die schadelijk zouden zijn voor een echte boom.
  • U kunt gevaren zoals brand, brandwonden en andere gevaren vermijden.
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over allergieën, en je boom kan het hele jaar blijven staan!
  • En er zijn nog veel meer voordelen aan het gebruik van een kunstkerstboom.

Hoe kies je de perfecte kunstboom?

Als je erover denkt om voor een kunstkerstboom te kiezen, is het eerste wat je moet doen beslissen welk type het beste is voor jouw huis. Er zijn verschillende soorten kunstkerstbomen verkrijgbaar, elk met zijn eigen voor- en nadelen.

  • PVC-kerstbomen – PVC-kerstbomen zijn kosteneffectief, maar zien er ook iets minder realistisch uit dan sommige andere soorten bomen. Echter, als u op zoek bent naar een boom die budget-vriendelijk is, PVC bomen zijn een geweldige optie.
  • PE-kerstbomen – PE-kerstbomen worden vaak PE-NET-kerstbomen genoemd. Deze bomen hebben de neiging om meer realistisch, en veel mensen de voorkeur aan hen voor hun esthetische aantrekkingskracht. Ze kunnen echter vaak een beetje duurder zijn.
  • Vinyl kerstbomen – Vinyl kerstbomen zijn een andere goede keuze als u op zoek bent naar iets dat zowel budget-vriendelijk en realistisch uitziende. Deze bomen worden vaak gemaakt met een combinatie van PVC en stof en kan een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een kunstmatige boom tegen een redelijke prijs.
  • LED kunstkerstbomen – LED kunstkerstbomen zijn een goede keuze als u op zoek bent naar een boom die energiezuiniger is dan andere soorten bomen. Deze bomen zijn meestal iets duurder, maar ze kunnen drie keer zo lang meegaan als andere bomen.
  • Conclusie

LED kunstkerstbomen

LED kunstkerstbomen zijn een goede keuze als je op zoek bent naar een energiezuinige boom. Veel van deze bomen worden geleverd met afstandsbedieningen, zodat u de verlichting overal in huis aan en uit kunt zetten. LED-bomen zijn ook milieuvriendelijk, waardoor ze perfect zijn voor mensen die zich bewust zijn van hun ecologische voetafdruk.

Bovendien zijn veel LED-bomen verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, zodat u voor elk kleurenschema in uw huis de perfecte boom kunt vinden. En als je de kleur van je boom wilt veranderen, hoef je geen nieuwe te kopen. Je kunt de lampjes gewoon herprogrammeren zodat ze bij je nieuwe kleurenschema passen.

Er zijn echter ook een paar nadelen aan ledbomen. Ten eerste zijn ze vaak duurder dan andere soorten bomen. En als u een boom kiest met een grote verscheidenheid aan kleuren, kunt u problemen hebben met het afstemmen van andere decoraties in uw huis op de kleuren van de boom.

PVC-kerstbomen

PVC-kerstbomen zijn kosteneffectief, maar zien er ook iets minder realistisch uit dan sommige andere soorten bomen. Als u echter op zoek bent naar een boom die budgetvriendelijk is, zijn pvc-bomen een geweldige optie.

PVC-bomen zijn meestal minder duur dan bomen van PE of vinyl. En ze zien er over het algemeen minder realistisch uit dan die andere materialen. Dus als je op zoek bent naar een boom die in bijna elk decor past, maar niet te duur is, is een PVC boom een goede keuze.

Het grootste nadeel van PVC bomen is dat ze er niet zo realistisch uitzien als sommige andere materialen. Dus als je op zoek bent naar een boom die echt op een echte boom lijkt, is PVC niet de beste keuze.

PE kerstbomen

PE-kerstbomen worden vaak PE-NET-kerstbomen genoemd. Deze bomen zijn meestal realistischer, en veel mensen geven er de voorkeur aan vanwege hun esthetische aantrekkingskracht. PE-bomen zijn echter vaak iets duurder.

PE-bomen zien er realistischer uit dan PVC-bomen, maar niet zo realistisch als vinylbomen. Dus als u op zoek bent naar een boom die in bijna elk decor past, maar iets realistischer wilt dan een PVC boom, is een PE boom een goede optie.

Het grootste nadeel van PE bomen is dat ze duurder zijn dan PVC bomen. Dus als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke boom, is PE niet de beste keuze.

Vinyl kerstbomen

Vinyl kerstbomen zijn een andere goede keuze als u op zoek bent naar iets dat zowel budget-vriendelijk en realistisch uitziet. Deze bomen worden vaak gemaakt met een combinatie van PVC en stof en kunnen een geweldige keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een kunstboom voor een redelijke prijs.

Vinyl bomen zijn vaak een beetje meer realistisch uitziende dan PVC bomen, maar niet zo realistisch als PE bomen. Dus als je op zoek bent naar iets dat past in bijna elk decor, maar niet zal breken de bank, een vinyl boom is een geweldige optie.

Het grootste nadeel van vinyl bomen is dat ze iets duurder zijn dan PVC bomen. Dus als je op zoek bent naar een budget-vriendelijke boom, vinyl is niet de beste keuze.

Conclusie

Kunstkerstbomen zijn een goed alternatief voor echte bomen als je geen ruimte of tijd hebt, of gewoon niet tegen de rommel kunt. Ze zijn ook een goede keuze als je allergieën hebt of als je jonge kinderen of huisdieren hebt die in de verleiding zouden kunnen komen om aan een echte boom te knabbelen. Kunstbomen worden steeds populairder. Volgens de National Artificial Christmas Tree Association is het gebruik van kunstkerstbomen de afgelopen jaren bijna verdrievoudigd – ze vormen nu een vijfde van alle gebruikte bomen. Dat is goed nieuws voor u! Hier leggen we uit waarom kunstkerstbomen zo geweldig zijn en bespreken we zeven verschillende soorten kunstbomen om u te helpen dit seizoen uw perfecte match te vinden.

https://www.toptuincentrum.nl/producten/475/grote-kunstkerstbomen