Artikel Plaatsing
Image default
Banen en opleidingen

Nieuwe training Personeelsplanning

Eindhoven 12 november 2013 – Op 16 januari 2014 start International Management Forum (IMF) de training Personeelsplanning – strategie en praktijk. Tijdens de training leert de cursist alles over het opstellen en implementeren van personeelsplanning in overeenstemming met de strategie van zijn of haar organisatie

Gedwongen door de economische crisis zijn veel organisaties genoodzaakt kritisch naar hun loonkosten te kijken en waar nodig hun workforce in te krimpen en te flexibiliseren. Niet alleen bezuinigingen, maar ook vergrijzing, reorganisaties, fusies, outsourcing, enz. vragen om een voortdurende aanpassing van het personeelsbestand, zowel in kwantitatieve als in kwalitatieve zin. Een van de belangrijkste HR topics op dit moment is daarom strategische personeelsplanning (SPP).

In deze 2-daagse training worden de juiste vaardigheden ontwikkeld om strategische personeelsplanning structureel toe te passen. Een concreet stappenplan en een toepasbaar model behoren tot de middelen om strategische personeelsplanning te implementeren en te professionaliseren. De cursist zal inzicht hebben in de strategische doelen van de organisatie waarin hij of zij werkzaam is en zal invulling kunnen geven aan of adviseren over strategische personeelsplanning binnen de organisatie op middellange en lange termijn.

De 2-daagse training Personeelsplanning wordt gehouden in Zeist en begint op 16 januari 2014.

Voor meer informatie zie de website van International Management Forum (IMF).

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het HRM, ICT, financiële-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

 

 

Meer info : Lees dit artikel bij de bron