Artikel Plaatsing
Image default
Beauty en verzorging

Schoonheidstrend: Anus Bleken

Anus bleken daar denk je niet zo snel aan op schoonheidsgebied. Toch is dit voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun beauty routine. Een lichte anus heeft de voorkeur puur omdat het er voor het oog schoner en hygiënischer uitziet. De oorzaak van een donkere anus ligt puur aan het feit dat er in dat gebied veel meer pigmentaanmaak ontstaat. De precieze reden van deze overproductie aan pigment is niet duidelijk. Echter wel heel normaal. Anus bleken wordt dan ook puur om schoonheidsredenen toegepast en dus niet om gezondheidsredenen.

Tegenwoordig kan deze onschuldige behandeling simpel thuis uitgevoerd worden middels een blekende crème van Skinlight. Skinlight haalt het overtollige pigment uit de huid waardoor deze steeds een tintje lichter wordt. Thuis anus bleken heeft voor veel mensen de voorkeur. Dit komt omdat thuis anus bleken veel goedkoper is en hetzelfde effect geeft en dat ook nog eens binnen een zeer kort tijdsbestek. De anus bleek creme van Skinlight bestaat voor 100% uit natuurlijk ingrediënten. Dat betekent dat Skinlight ook heel goed als onderhoudskuur gebruikt kan worden. Onderhoudskuur? Anus bleken is nooit blijvend. De behandeling ziet er als volgt uit: breng Skinlight twee maal daags aan gedurende twee a drie weken. Het resultaat zal tot een aantal weken aanhouden. Daarna is het aan te raden het product een of twee maal in de week aan te brengen als onderhoudskuur.

Wil je een hoop geld uit besparen dan bleek je de anus zelf. Binnen 2 a 3 weken het gewenste resultaat! Zelf anus bleken is hygiënisch, discreet en goedkoop!

Meer info : Lees dit artikel bij de bron