Artikel Plaatsing
Bedrijven

Bonumducis.nl helpt je leven op de rit

Bonumducis.nl heeft mijn vriend een reddende hand geboden die niemand anders hem had kunnen bieden. Een oude maat van mij die ik al jaren ken gaat door een enorm lastige en pijnlijke tijd. Ik ken Henk al sinds de middelbare school. We maakten samen grappen, gingen samen op stap en hadden enorme lol. We genoten van het leven, en de leukste momenten uit mijn leven heb ik samen met hem meegemaakt. Hij is mijn broeder, en zal dit ook altijd blijven. Henk heeft de afgelopen maanden alleen enorme tegenslagen meegemaakt. Zo is hij zijn vrouw kwijtgeraakt door een auto-ongeluk, en zat hij de maanden die volgden in de kroeg. Hij raakte aan de fles en had zichzelf niet meer onder controle. In deze tijd probeerde ik er natuurlijk voor hem te zijn, maar hij wou liever alleen zijn. Toch gaf ik niet op en probeerde ik hem keer op keer te helpen om zijn leven weer op de rit te krijgen. Helaas was er al enorme schade aangericht. Hij had torenhoge schulden, en ook geen baan om dit geld terug te betalen. Als beste vriend is het mijn taak om hem te helpen en zijn leven weer op de rit te krijgen. 

Hulp bij financiën.

De enige oplossing die ik kon bedenken was externe hulp bij zijn financiën. Er zou een professional moeten komen om eens goed te kijken naar wat de situatie is, wat de mogelijkheden zijn en hij zou Henk moeten helpen om goede beslissingen te maken.

Bonumducis.nl is die hulp

Gelukkig hoorde ik via een andere vriend van Bonumducis.nl. Een bedrijf die mensen in lastige situaties op vele verschillende manieren kan helpen om de situatie weer onder controle te krijgen. Ze zouden zeer professioneel en erg goed te werk gaan, en ze zouden echt resultaat leveren. Om eerlijk te zijn wist ik niet zo goed hoe ik Henk anders zou kunnen helpen, en dus besloot ik Bonumducis.nl te berichten.

Wat Bonumducis.nl gedaan heeft

Bomunducis.nl heeft Henk gered. Na enkele maanden van werk is zijn leven weer helemaal op de rit, en dat is volledig te danken aan Bonumducis.nl. Hij is weer aan het werk, zijn leningen zijn bijna af betaald en alles ziet er weer rooskleurig uit.

Gerelateerde artikelen

Maal metaal goed – zo is het gedaan:

SEO, is dat een hype of moet ik daar serieus naar kijken?

Arbeidsconflicten