Artikel Plaatsing
Image default
Bedrijven

E-fulfilment betekenis

Wat betekent het woord E-fulfilment? Helaas zijn er nog geen definities uitgeschreven door bekende autoriteiten, zoals Wikipedia en Van Dale.

E-fulfilment omvat alle logistieke handelingen die verricht moeten worden nadat een bestelling van een webshop is binnen gekomen. Denk hierbij aan het verzamelen van de bestelling, het inpakken van de pakketten en juist frankeren. Maar ook het ontvangen van nieuwe goederen en de opslag hiervan valt onder e-fulfilment.

De definitie van e-fulfilment en uitgebreidere informatie over dit onderwerp is te lezen in het artikel van e-fulfilment specialist WSSN:

http://www.wssn.nl/e-fulfilment-betekenis/

Over Webshop Service Nederland

Webshop Service Nederland, of in het kort WSSN, is een e-fulfilment specialist. Wij zorgen ervoor dat bestellingen van webshops en andere e-commerce sites op professionele wijze wordt afgehandeld.

Denk hierbij aan inslag en opslag van producten, orderpicken, en natuurlijk het inpakken en verzenden van de bestellingen.

De logistiek van een webshop is een belangrijk klantcontact moment. Zorg er daarom samen met WSSN voor dat dit optimaal geregeld is. Hierdoor heeft u bovendien meer tijd vrij voor marketing en verdere uitbreiding van uw succesvolle online business.

Meer info : Lees dit artikel bij de bron