Artikel Plaatsing
Image default
Bedrijven

Een CV onderhoudscontract, wat zijn de voordelen?

Wilt u dat uw CV ketel het hoogst haalbare rendement haalt? Dan is het van noodzaak dat u uw CV ketel goed onderhoud. U heeft er zelf vaak geen verstand van en vaak ook geen tijd voor. Het onderhouden van uw CV ketel is een belangrijk onderdeel. Uw ketel blijft het langste goed en zal het hoogste rendement halen. Tevens behoed u uw ketel van reparaties, de monteur houdt namelijk goed bij wanneer iets vervangen moet worden en wanneer hij het kan repareren. Mocht er toch iets kapot gaan, dan kunt u de monteur gewoon bellen en dan komen zij langs om uw CV ketel te repareren. Deze reparatie is vaak gratis voor u omdat u een onderhoudscontract heeft.

CV ketel controleren

Heeft u uw ketel al heel wat jaren en weet u eigenlijk niet in wat voor staat uw ketel zich verkeerd? Laat dan uw CV ketel controleren door een expert. Hij zal u alles vertellen wat er gaande is met uw ketel. Mocht er iets net in orde of defect zijn, dan kunt u gelijk een afspraak maken met de monteur die dan later weer teug komt. Mocht u het wel prettig vinden om af en toe een monteur over de vloer te hebben die uw CV ketel controleert, dan kunt u een onderhoudscontract afsluiten.

CV ketel Zuid-Holland

De kou komt er weer aan en in het zuiden van Nederland kunnen de tempraturen zeer laag zakken. CV ketel Zuid-Holland wil u helpen met het klaar maken van uw CV ketel voor de winter. In de winter moet uw ketel namelijk extra hard werken om uw huis lekker warm te krijgen. In deze periode gaan ook de meeste CV ketels kapot, omdat ze te hard moeten werken. Wilt u niet voor verassingen komen te staan? Doet u dan een CV ketel controle.

Meer info : Lees dit artikel bij de bron