Artikel Plaatsing
Image default
Cadeau

Light Battle Active – Lasergamen in er rond het huis

Light Battle active de speelgoedsensatie van het jaar

Light Battle active is dé speelgoedsensatie van het jaar. Misschien heb je er nog nooit van gehoord, dan doe je er goed aan om jezelf snel op de hoogte te brengen van dit geweldige speelgoed. Een spannend lasergame spel kan immers al gespeeld worden achter je huis! Lekker knallen met je vrienden of een hard vuurgevecht op een verjaardag? Het kan allemaal met de Light Battle active laser tags. Er zijn allerlei verschillende wapens en pistolen te koop waarmee je uren een echte oorlog kunt naspelen. De laser tags zijn voor zowel kinderen vanaf 8 jaar als voor volwassenen, want ook zij zullen blij zijn als een kind als zij dit spel in handen krijgen.

Wees een echte oorlogsheld

Misschien heb je altijd al eens de slag bij Normandië na willen spelen of wil je gewoon een echte oorlogsheld zijn. Je kunt nu in het bezit komen van een geweer dat werkt met infraroodstralen en dus geen schade achter zal laten. Je moet met je eigen wapen het wapen van de tegenstander zien te raken. Als dit is gebeurd neemt het leven van je tegenstander af, net zolang tot dat deze geen leven meer zal hebben. Is je munitie op? Geen probleem, druk op de herlaadknop en je hebt binnen korte tijd weer nieuwe munitie. De wapens, pistolen en allerlei accessoires zijn te koop via light-strike.nl

Een lasergame bij je thuis!

Wanneer je met je ouders mee mag om te lasergamen, dan kun je je hier flink op verheugen. Het is immers een leuke bezigheid waarbij ook nog eens een flinke dosis spanning komt kijken. Vaak ga je dan lasergamen met vrienden of familieleden, je hebt dan een laser tag in je handen en je betreedt de game hal. Er worden dan twee teams gemaakt en je gaat op zoek naar de vijand. Verscholen achter een muur of door een raam probeer je de vijand te raken, soms raak je in een man tegen man gevecht en je doet zo goed mogelijk je best. Maar dit alles kun je ook gewoon thuis doen in je tuin óf zelfs in huis. Je tijgert dan met een Light Battle active pistool door de tuin of de kamer en je gaat op zoek naar de vijand. Je kunt meerdere wapens kopen en zodoende kunnen er teams gemaakt worden. De wapens zijn er al voor de kinderen vanaf 8 jaar, maar je kunt ook pistolen kopen. Het speelgoed is dé sensatie van het jaar, steeds meer mensen vinden het erg leuk om gewoon lekker thuis te lasergamen. Nodig wat vrienden uit en maak teams. Je kunt er ook voor kiezen om in het bos te gaan spelen. Vervolgens kruipt iedereen in de rol van een echte soldaat, de geluiden van de geweren en pistolen zijn immers net echt. Wie wordt de eerste winnaar van een lasergame? Koop snel de Light Battle active geweren en pistolen en kom er achter wie de beste soldaat is. Wanneer de geweren en pistolen in je bezit zijn kun je direct het gevecht aan gaan, je stopt er een paar batterijen in en je bent gereed om te gaan “vechten”.

https://www.lightbattle.nl