Artikel Plaatsing
Image default
Dienstverlening

Gemakkelijk via de website jouw verhuizing boeken

Bij het verhuizen moet er veel geregeld worden. Maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk. Schakel daarom een verhuisbedrijf uit de omgeving in. GoedkoopVerhuizen verzorgt jaarlijks talloze verhuizingen. Wij kunnen niet alleen jouw inboedel verhuizen. We kunnen deze bovendien inpakken, meubels demonteren en adreswijzigingen regelen. Zo heb je daar zelf geen omkijken naar. Geniet van een zorgeloze verhuisdag en houd tijd over voor de leuke dingen van verhuizen.

Stressvrij verhuizen met onze Erkende Verhuizers

GoedkoopVerhuizen is in het bezit van een Garantie Certificaat en werkt uitsluitend met Erkendeverhuizers die garant staan voor kwaliteit. Ons vakkundige team van verhuizers zorgt ervoor dat jouw spullen snel op het nieuwe adres aankomen. We gebruiken dekens, spanbanden en stootkussens om beschadiging tijdens de verhuizing te voorkomen. Je inboedel is bovendien 100% verzekerd voor een bedrag van 100.000 euro mocht er onverhoopt toch iets fout gaan.

Jouw verhuizing is binnen enkele minuten online geregeld

Verhuizen met GoedkoopVerhuizen neemt veel werk uit handen. Het enige dat je hoeft te doen is het invullen van het formulier . Je ontvangt meteen een transparante offerte. Een inspectie bij je thuis is niet nodig. Als extra service verhuizen wij je bestaande energie- en kabelcontracten gratis mee.

Ga je binnenkort verhuizen? Regel dan direct je verhuizing bij GoedkoopVerhuizen. Wij staan voor je klaar.

Meer info : Lees dit artikel bij de bron