Artikel Plaatsing
Image default
Electronica en Computers

Nieuwe telefoon kopen?

Een nieuwe telefoon kopen kan vrij prijzig zijn, zeker met al die hypermoderne telefoons van tegenwoordig waar je alles mee doet behalve bellen. Ja je leest het goed want bellen is voor veel mensen verleden tijd! Ik merk het zelf ook dat ik iedere maand ontzettend veel belminuten overhoud. De resterende belminuten gaan mee tot de eerstvolgende maand, dat betekent dus nog meer belminuten die overblijven en waar niks mee gedaan wordt! Helaas kan ik het aantal belminuten niet verminderen om daarmee te besparen op mijn abonnementskosten maar het verhogen van de maandelijkse belminuten kan natuurlijk weer wel, fijn!

Maar goed jij gaat dus een nieuwe telefoon kopen? Dan heb je in principe keus tussen de twee grootste aanbieders; Android (Samsung, HTC, Sony Ericsson, Google phone etc.) of IOS (Iphone). Daarnaast heb je onder andere ook nog de Blackberry en Windows Phone, maar die zijn bij lange na niet zo populair en goed als een Android of IOS toestel.

Android of IOS?

Het grootste verschil tussen Android en IOS is dat Android een opensourceplatform is en IOS niet, waardoor alleen Apple gebruik mag maken van IOS. Of terwijl bij Android heb je een veel groter aanbod en keuze en dit zien we zelfs terug in het besturingssysteem. Bij toestellen die draaien op Android heb je veel meer mogelijkheden, instellingen, voorkeuren en vooral vrijheid! IOS gaat meer uit van ‘simplicity’. Hierdoor is de leercurve misschien lager maar er is ook veel minder vrijheid.

Abonnement of Sim Only

Het voordeel van Sim Only is dat je flink kunt besparen op je maandelijkse kosten en een bundel helemaal kunt afstellen. Bekijk onlysim.net en vergelijk meteen! Het grote voordeel van een abonnement is dat je vaak het toestel gratis krijgt. Het nadeel hiervan is natuurlijk weer dat de abonnementskosten hoog zijn. Let er ook op of het gaat om een toestellease want in dat geval moet je na het einde van het abonnement het toestel weer inleveren!

Meer info : Lees dit artikel bij de bron