Artikel Plaatsing
Financieel

Ontvang deskundig advies bij het afsluiten van een hypotheek in de omgeving van Helmond

Wilt u uw eerste woning kopen? Dan is het van groot belang dat de financiële situatie klopt. Ga daarom langs bij Engel Financieel Advies voor een hypotheek in de buurt van Helmond die aansluit bij uw wensen en financiële situatie. Deze hypotheekadviseur gaat op zoek naar de meest voordelige hypotheek voor uw situatie en is niet afhankelijk van een bepaalde bank. Daarnaast kunt u ook een afspraak maken met deze specialist om uw huidige hypotheek onder de loep te nemen. Dit doet u het beste om de twee à drie jaar. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt.

Ontdek de voordelen als starter bij het afsluiten van een hypotheek in de buurt van Helmond

Wilt u als starter een woning kopen? Dat is mogelijk dankzij de startershypotheek. Hierbij krijgt u een extra lening bovenop de hypotheek voor uw droomwoning in Helmond of omstreken. De hoogte van de starterslening hangt af van uw inkomen, uw eigen vermogen en de voorwaarden van uw gemeente. Verder geven veel banken extra korting op de hypotheekrente. Hierbij loopt uw hypotheek met een vaste rentevoet van minimaal 15 jaar tot maximaal 30 jaar. Hierbij hoeft u de eerste drie jaar geen rente of aflossing te betalen. Bij Engel Financieel Advies wordt u geholpen bij het vinden van de best mogelijke hypotheek voor uw allereerste woning.

Ga een hypotheek aan voor een tweede woning bij een specialist nabij Helmond

Droomt u altijd al van een buitenverblijf in Frankrijk of Spanje? Ga dan langs bij een hypotheekadviseur voor een betrouwbaar advies op maat. U kunt hiervoor een hypotheek aangaan bij een hypotheekadviseur in de buurt van Helmond. Engel Financieel Advies helpt u graag bij het vinden van een juiste oplossing voor uw droomhuis. Bij het financieren van een tweede woning dient u wel eigen middelen in te brengen. Daarnaast is de rente niet aftrekbaar. Hiertegenover staat wel dat de eventuele huuropbrengsten niet worden belast. Engel Financieel Advies helpt u bij het zoeken naar de best mogelijke lening voor uw buitenverblijf uit het aanbod van verschillende banken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak.

Gerelateerde artikelen

Review van EnquêteVergelijk

Een incassobureau in Veenendaal voor uw debiteuren

incasso no cure no pay