Artikel Plaatsing
Image default
Gezondheid

Bloeddruk verlagen

De bloeddruk is de kracht waarmee jouw hart het bloed door je lichaam pompt. een hoge bloeddruk vergroot de kans op hart en vaatziekten. Een langdurig hoge bloeddruk veroorzaakt beschadigingen aan de wanden van de slagaders, dit bevorderd weer slagaderverkalking, waardoor bloedvaten minder elastisch worden en de bloeddruk verder toeneemt. De bloeddruk schommelt door de dag heen, zo is s’ochtends en s’avonds de druk lager dan in de middag. Door sport, beweging, praten en emoties kunnen de bloeddruk tijdelijk laten stijgen.

Een aantal oorzaken van hoge bloeddruk kunnen zijn:

  • Roken
  • Hoog cholesterol
  • Diabetes
  • Overgewicht
  • Langdurige stress
  • Erfelijkheid
  • Nierontsteking
  • Het gebruik van alcohol

Mensen die last hebben van een hoge bloeddruk zullen hier niks van merken, het levert echter wel schade op bij belangrijke organen zoals het hart, slagaders, ogen, nieren en hersenen. Vaak wordt bloeddruk pas ontdekt als schade al is ontstaan. Alleen bij extreem hoge bloeddruk zal je hoofdpijn krijgen, duizelig worden en een tunnelvisie krijgen. Mocht de dokter hoge bloeddruk constateren zijn de volgende levensstijl adviezen van toepassing:

Natuurlijk is het beter om te voorkomen dan te genezen, zeker als het om iets gaat als hoge bloeddruk wat enorme gevolgen kan hebben voor je lichaam. Daarom is er VascuCare Formula. Dit is een voedingssupplement wat de normale bloeddruk in stand houd. het bevat onder andere soja proteine, vitamine C, lysine en diverse aminozuren. Het houd je bliedvaten elastisch en verlaagd ook het cholesterol. Door de toevoeging van magnesuim en calcium wordt het cellulair metabolisme optimaal versterkt.

Oligo Pharma levert al meer dan 20 jaar Vascucare aan natuurgeneeskundigen, apotheken, drogisterijzaken, reformzaken en natuurwinkels. Ook valllen hier een aantal voedingsupplementen online te bestellen. Zorg er voor dat het niet te laat is en zorg voor een preventieve aanpak!

Meer info : Lees dit artikel bij de bron