Artikel Plaatsing
Image default
Gezondheid

Borstvergroting door plastisch chirurg

Veel vrouwen zijn ontevreden over de vorm en/of de maat van hun borsten. Factoren als gewichtsverlies en veroudering kunnen ook een reden zijn om te kiezen voor een borstvergroting. In de meeste gevallen maakt u vervolgens een afspraak met de plastisch chirurg. Tijdens dat consult kunt u vervolgens met de chirurg uw wensen en de mogelijkheden bespreken. De meeste plastische chirurgen hebben veel ervaring met borst corrigerende operaties omdat dat veel voorkomende ingrepen zijn.

Borsten vergroten door lipofilling

Bij borstvergroting door lipofilling wordt er alleen met uw lichaams eigen vet gewerkt, wat een zeer natuurlijk resultaat geeft. Bij lipofilling worden lichaamsvetcellen weggenomen die vervolgens worden gezuiverd en weer onder de huid worden teruggeplaatst, om zo onder de huid volume en verbetering van de kwaliteit van de huid op celniveau te bewerkstelligen. Wat van nature al in het lichaam aanwezig was wordt dus teruggeplaatst middels deze methode, en zoals al gezegd zorgt dat voor een zeer natuurlijk eindresultaat.

Voordeel lipofilling

Het grote voordeel van deze methode van borstvergroting is dat er dus gebruik wordt gemaakt van lichaamseigen vetcellen, waardoor de ingreep zeer veilig is en ook langdurig resultaat geeft. Ook wordt door het gebruiken van lichaamseigen materiaal voorkomen dat er in het lichaam een afweerreactie ontstaat, wat regelmatig voorkomt bij het gebruik van kunststofmateriaal. Lipofilling wordt steeds meer toegepast door plastisch chirurgen doordat de techniek steeds meer verfijnd is. Enige jaren geleden werd deze methode om borsten te vergroten nog gezien als een onbetrouwbare methode met onvoorspelbare resultaten, maar inmiddels wordt lipofilling wereldwijd omarmd door vele artsen. Overleg altijd met uw zorgverzekeraar of en in hoeverre borstvergroting door uw zorgverzekering wordt vergoed.

Meer info : Lees dit artikel bij de bron