Artikel Plaatsing
Image default
Gezondheid

De bedrijven achter de supplementen

topvitamins.nl is is een bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van voedingssupplementen en vitamines. Het is een bedrijf dat opgericht is in 1996 met de doelstelling: het bieden van gezonde waardevolle producten van betrouwbare herkomst. Het is gevestigd in Pittsburgh. De range van producten is heel erg gevarieerd en ontwikkeld op basis van de eigen formules. De producten variëren van verzorgingsproducten tot antioxidanten. Daarnaast staan ze vooral bekend als internationaal topmerk op het gebied van D3 vitamine . Daarnaast staat ook het 5-HTP supplement goed aangeschreven op internationaal niveau.

Een ander bedrijf dat zich specialiseert in voedingssupplementen en ook goed aangeschreven staat is dit product. Het is een topmerk dat opgericht is in 1980. Het is al sinds 1960 bezig met het onderzoeken op het gebied van anti-verouderingsproducten. Life Extension wil ook meer controle krijgen over het verouderingsproces en met behulp van supplementen en andere producten proberen ze dit tegen te gaan. Het is daarnaast ook een non-profit organisatie en onderscheid zich hiermee dus van de concurrentie. Daarnaast gebruikt het alleen de beste vitaminen en ingrediënten van hoge kwaliteit die voldoen aan de alle hoogste standaarden. De ruwe materialen zelf komen voornamelijk uit de VS, Japan en Europa. Het gebruikt geavanceerde analyse methode, zodat de producten 100% zuiver zijn. Het is dus een vrij interessant bedrijf dat toch wel aardig wat wil bereiken en er hard voor werkt om het verouderingsproces te vertragen en de levensduur te verlengen.

Jarrow Formulas is ook een bekende speler op de markt van supplementen en staat vooral bekend om het feit dat het alle producten zelf produceert. Dit is iets wat je vrij weinig ziet, want het gaat om een grote range aan producten en het is dus bijzonder dat een bedrijf dit allemaal in eigen hand kan houden. Het is een van de sterkste spelers op de markt.

 

http://www.topvitamins.nl