Laag libido door anticonceptiepil

Laag libido door pil

Kun je door de pil een laag libido krijgen? Deze vraag speelt natuurlijk bij veel jonge vrouwen gezien zij het liefst zo vrij mogelijk willen zijn op het gebied der liefde en niet telkens aan anti conceptie willen denken. Helaas zitten er ook kant tekeningen aan het gebruik van de pil.

Onderstaand zullen wij alle voor en nadelen van de pil duidelijk scheppen ook hebben wij diverse tips om de nadelen wederom om te vormen in voordelen! Veel plezier.

 

Wat zijn de nadelen van de anticonceptiepil?

Nog altijd erg veel jonge vrouwen maken gebruik van de anti conceptie pil. Natuurlijk heb je diverse soorten, maar toch hebben ze allemaal belangrijke overeenkomsten waar veel vrouwen ook een afkeer van ontwikkelen.

Door de pil voor vrouwen wordt je hormoonspiegel natuurlijk constant beïnvloed hierdoor kun je humeurig worden en je zult deze periode mogelijk pukkels en plekken krijgen. Ook wordt je drang naar sensualiteit en intimiteit een stuk minder. Je kunt daarom wel spreken dat het libido van een vrouw door het gebruik van de pil behoorlijk omlaag gaat.

Indien men langdurig de pil blijft gebruiken blijkt dat deze vrouwen het over het algemeen een stuk minder vaak zullen doen, omdat hun lichaam gewent raakt aan de beïnvloeding qua hormonen. Hierdoor blijft het libido dalen waardoor er ook een bepaalde groep vrouwen op sociaal vlak minder goed op hun gemak gaan voelen.

 

Positieve werking op de pil om je libido te verhogen:

Je kunt kiezen om een libido stimulerende pil te nemen zoals libido gold. Ook kun je het libido verhogen door positieve energie. Dring dan bij jezelf aan om toch lekker sociaal te blijven. Eet juist net iets meer gezond voedsel en ga vooral lekker sporten!

Waar kan ik een libido pil voor vrouwen bestellen? Deze kun je gewoon veilig en discreet via Libido XL bestellen.

 

Meer info : Lees dit artikel bij de bron