Artikel Plaatsing
Gezondheid

Laag testosteron Klachten

 

wat zijn laag testosteron klachten? Wanneer je op het liefdes gebied maar ook op diverse andere gebieden last hebt van druk en spanningen. Dan is er meestal sprake van laag testosteron klachten. Wanneer je het op tijd herkent kan je er natuurlijk ook heel wat aan doen. Onderstaand zullen wij je verder informeren hoe je het lage testosteron en mogelijk te lage libido snel achter je kunt laten.

 

Hoe herken je testosteron klachten

 • Binnen je relatie ontstaan er vrij snel spanningen die zich blijven herhalen.
 • Je liefdesleven is al een langere periode zowat tot nihil vermindert al breng je mogelijk wel een hoop tijd met elkaar door.
 • Je vind het steeds lastiger om intimiteit op een leuke manier te delen met je partner.
 • Ook in je vrije tijd vind je het lastiger om met de groep mee te komen. Er ontstaat vijandigheid tussen jou en je beste vrienden.
 • Op het werk kan je minder goed met de groep werken. Je hebt het idee dat je steeds meer op jezelf aangewezen bent.

Tips om testosteron klachten te verminderen

 1. Ga meer naar buiten om te wandelen, luchten en natuurlijk om te sporten.
 2. Bespreek zowel binnen je relatie, gezin of op het werk je problematiek en los het op.
 3. Ga gezonder eten en drinken, sla de vette snacks en het bewerkte voedsel over. Hier komt echt niks positiefs uit voort.
 4. Probeer ook al dat het misschien lastig gaat toch genoeg intimiteit met je partner te ondergaan. Je lichaam moet er namelijk wederom aan wennen.

Producten om je testosteron klachten te verminderen

 • Libido Gold – dit is het product voor zowel mannen als vrouwen om het libido also ook het testosteron in het lichaam middels deze kuur te verhogen.
 • Libido Power – dit is absoluut de nummer 1 in lust opwekkende tabletten. Volg deze kuur en je voelt je wederom een machtig man.

Intieme verjonging voor vrouwen

Intieme verjonging is iets dat veel vrouwen overwegen. De oorzaak van dat alles niet meer zo strak was zoals vroeger heeft onder andere te maken met het krijgen van kinderen, gewichtstoename, extreem afvallen en ouder worden. Er zijn tegenwoordig verschillende methodes denkbaar die je zeker kunt overwegen, namelijk;

1. Labiacorrectie: een operationele correctie, wordt is veel cosmetische ziekenhuizen als behandeling aangeboden. De behandeling is wel vrij ingrijpend en vrij prijzig.

2. V-Tight: dit is een gel die je twee keer per dag aanbrengt voor een aantal weken. De behandeling doet geen pijn, is niet duur en geeft goede resultaten. 

3. Bekkenbodemspieroefeningen: wanneer je deze oefeningen doet dan zul je al vrij snel merken dat je spieren sterker worden. Hierdoor kun je meer druk uitoefenen tijdens een vrijpartij en merk je dat je met een beetje training ook een heel stuk komt.

http://www.testosteronbooster.nl

Gerelateerde artikelen

Schakel de letselschade advocaat in Almelo in

Stress als veroorzaker van een laag libido bij vrouwen

Huidproblemen aanpakken: donkere vlekken op lichaam