Artikel Plaatsing
Image default
Gezondheid

Mannenkliniek de Boer: vroegtijdige zaadlozing bij mannen.

Te snelle zaadlozing, ook wel vroegtijdige zaadlozing genoemd, wordt gekenmerkt doordat de tijd tussen het binnendringen in de vrouw (penetratie) en de zaadlozing te kort is (binnen een minuut, maar soms wel binnen een paar seconden) en daarbij het gevoel totaal geen controle te hebben over de zaadlozing.

Uitstel van de zaadlozing is onmogelijk! Mannen die geen last hebben van te vroege zaadlozing kunnen de zaadlozing meestal wel voelen aankomen en kunnen dan de zaadlozing uitstellen door even aan iets anders te denken of even te stoppen.

Voor deze groep mannen zijn er nu ook medicijnen die speciaal zijn geregistreerd om de zaadlozing te helpen uitstellen. De boodschap aan mannen die last hebben van te vroege zaadlozing is dan ook om niet te blijven tobben en er hulp voor te gaan zoeken. Mannenarts dr. L.J. de Boer kan indien gewenst medicijnen voorschrijven.

De mannenkliniek de Boer kan u bij te vroege zaadlozing helpen. Zodat het leven weer een stuk aangenamer wordt. De mannenarts dr. L.J. de Boer werkzaam bij onze mannenkliniek kan u daarbij helpen.

Voor meer informatie over zaadlozing en andere mannenzaken kunt u contact opnemen met mannenarts dr. L.J. de Boer werkzaam bij mannenkliniek de Boer Mannen Gezondheid en Zorg in Bilthoven (Berg en Bosch) (https://www.dbmgz.nl).

https://www.dbmgz.nl/artikel/te-vroege-zaadlozing