Deel 2 van Cut The Rope is uit!

Het kleine diertje genaamd Om Nom heeft honger, en het enige wat ie eet is snoepgoed! Breng het snoepje beschermd naar hem door de verschillende touwen door te snijden. Kun jij in elk level alle sterren verzamelen zonder af te gaan?

Spelletjes uit de Cut the Rope-keten zijn tussentijds meer dan een half miljard keer verkocht, zo maakt ontwikkelaar ZeptoLab bekend. Dat aantal neemt ongetwijfeld nog toe, gezien Cut the Rope 2 vandaag ook gratis voor Android lanceert.

Cut the Rope 2 is van december al voor iOS verkrijgbaar. De game heeft een grotere focus op het geschiedenis, en Om Nom wordt dit keer bijgestaan door nieuwe karakters.

In Cut the Rope dienen spelers touwen door te snijden om snoepgoed bij het ruimtewezentje Om Nom te oplopen. Sinds het oorspronkelijk lanceerde in 2010 zijn er verschillende uitbreidingen en vervolgen voor uitgebracht, waaronder Experiments en Time Travel. Sinds een paar maanden is Cut The Rope 2 beschikbaar.

Cut the Rope is een spel voor verschillende draagbare apparaten. Het werd ontwikkeld in 2010 door het Russische ZeptoLab en is uitgegeven door Chillingo. In 2012 verscheen de plaatsvervanger Cut the Rope: Experiments, door ZeptoLab eigenhandig uitgegeven. Op 23 januari 2014 maakte Activision bekend met een Nintendo 3DS-versie te komen van Cut The Rope.

Het doel van elk level is een snoep in de bek van een groen monster genaamd Om Nom te krijgen. Het snoepje hangt aan een of verschillende touwen die de speler met een veeg van de vinger door kan snijden. Ook kan er gebruikgemaakt worden van een van de veel attributen, zoals een ballon of een klok. Bij elk levelpakket worden nieuwe attributen geintroduceerd. Het andere einddoel is per level de 3 sterren te inzamelen. Dit doet men door met het snoep er b.v. al vallend eroverheen te doen gaan. Per level worden er punten verdiend afhankelijk van hoeveel sterren de speler verzamelt en de duur die nodig is om het level te afronden.

Meer info : Lees dit artikel bij de bron