Artikel Plaatsing
Marketing

In onze linkbuilding volgen we idealiter een semantisch linkconcept

In onze linkbuilding volgen we idealiter een semantisch linkconcept, dat idealiter wordt uitgewerkt in de wisselwerking met een semantische termanalyse als voorbereiding voor linkbuilding. Het concept is gebaseerd op de veronderstelling dat backlinks van thematisch gerelateerde onderwerpen een grotere impact hebben op de relevantie-optimalisatie van individuele kerndocumenten en domeinen in het algemeen. dit geldt zowel voor externe als interne links. Meer over semantische koppelingen in het artikel Semantische onderwerpen: semantisch gerelateerde zoekwoorden identificeren? 

De semantische conceptanalyse wordt bepaald i.d.R. In het kader van onze trefwoordanalyse en onderwerponderzoek kunnen deze echter ook afzonderlijk worden aangeboden voor linkbuilding. Meer over onze semantische onderwerpen Onderzoek / trefwoordanalyses en toewijzingen

Meer informatie 

linkanalyse 
Om links van slechte kwaliteit te detecteren en te beschermen tegen Google-straffen, raden we aan om regelmatig een linkprofielanalyse te maken. We nemen onze jarenlange knowhow op in de analyse van het linkprofiel en geven concrete aanbevelingen voor acties en tips voor het omgaan met slecht geplaatste backlinks. 

We bereiden de gegevens voor het afwijzen van links op Google graag voor u voor.

https://duitsewebsite.nl/

Gerelateerde artikelen

Digital Marketing Agency voor hulp bij online groei

Social media en online marketing blog

Alles uit online marketing halen