Artikel Plaatsing
Image default
Marketing

Social media en online marketing blog

Marketingmed.nl is een van de meest snel groeiende social media en online marketing blogs van Nederland en België. Op dit moment bieden wij, met een fantastisch blogteam van 20 man,  elke dag weer unieke content aan op het gebied van social media, online marketing, SEO en WordPress. Elke dag blijven wij groeien! Waarom? Marketingmed.nl richt zich op online ondernemers welke informatie zoeken op bijna elk gebied. Daarom zijn en blijven wij uniek!

Marketingmed is opgericht in 2013 door Chelsea Bosters en is begonnen om online ondernemers te helpen in het volledige proces. In het prachtige wereldje genaamd ‘Internet’ lijken steeds meer mensen de stap aan te durven om een online onderneming te beginnen. Er zijn duizenden, zo niet tienduizenden kleine webshops in Nederland en België welke weinig tot geen bestaansrecht hebben en niet/nauwelijks worden gevonden in de zoekmachines.

En…. Zonder bezoekers natuurlijk geen verkopen en dat is waar het allemaal om draait. Daarom is deze social media en online marketing blog website opgericht! Ondernemen anno 2013 is vereenvoudigt door de informatie die in grote getallen online te vinden is maar… Deze informatie is voor de meeste toch moeilijk toe te passen en daar struikelen de meeste al snel overheen…

Meer info : Lees dit artikel bij de bron