Artikel Plaatsing
Image default
Onderwijs

Nieuw! ISO 31000 Risicomanagement training

Eindhoven, 2 april 2014 – International Management Forum breidt haar aanbod uit met de training Certified ISO 31000 Risk Management Professional van het Global Institute for Risk Management Standards (G31000). 

Als enige in Nederland organiseert International Management Forum de training en certificering van het wereldwijde instituut G31000 voor Risicomanagement Standaarden. ISO 31000 definieert risico als het effect van onzekerheid op het bereiken van de bedrijfsdoelstellingen. Daarbij gaat het niet alleen om bedreigingen, maar ook om kansen.

ISO 31000 is de enige internationaal erkende ISO standaard in risicomanagement

ISO 31000 biedt een aanpak voor effectief risicomanagement, geschikt voor alle typen organisaties en alle soorten risico’s. De 3-daagse certificerende training is dan ook een must voor iedereen die zich bezighoudt met risicomanagement.

Bezoek de website voor meer informatie over deze training.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (schriftelijke) cursussen, trainingen en (post-HBO) opleidingen. De opleidingen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al meer dan 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht. 

Meer info : Lees dit artikel bij de bron