Artikel Plaatsing
Image default
Sport

Personal Training Amsterdam, Almere, Amstelveen

Als je op zoek bent naar een personal trainer in Amsterdam, Almere of Amstelveen, maar niet graag naar de sportschool gaat, dan heeft Selsa de juiste oplossing!

Woon of werk je in Amsterdam, Almere of Amstelveen of omgeving? Heb je een woon- of buitenruimte waar je een paar stappen loopruimte hebt? Dan is jouw huis of geschikt voor personal training aan huis!

Wat is personal training aan huis?

Bij personal training aan huis nemen wij alle benodigde materialen mee. Je hoeft dus niets te kopen of in je huis op te bergen. Een personal trainer motiveert je om nu echt te gaan afvallen!

Niet alleen stimuleren wij je om meer en op de juiste manier te gaan bewegen, ook helpen wij je bij een beter leefpatroon, waaronder de beste voeding. Dat dit ook gewoon lekker kan zijn leggen wij graag eens uit in een gesprek.

Ook buiten of op het werk trainen met een personal trainer

Heb je niet genoeg ruimte of privacy in huis? Geen probleem. Personal trainers van Selsa trainen ook met je in het park of het bos. Of we komen naar je werk! Met personal trainers op locatie bespaar je veel tijd en kun je direct beginnen met trainen.

Meer weten over Selsa?

Kijk op de website van selsa.nl en vraag een gratis intake gesprek aan!

Wij komen naar je toe in meerdere regio’s in Nederland, waaronder:

Personal Training Amsterdam

Personal Training Almere

Personal Training Amstelveen

Kijk op onze site waar we nog meer zijn.

Meer info : Lees dit artikel bij de bron