Artikel Plaatsing
Image default
Telefonie

Alles over de Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930 kopen

Je oude telefoon is kapot of je abonnement loopt af. Dan is het weer tijd om een nieuwe telefoon te kopen. Maar er zijn zo veel verschillende soorten en maten. Dat zorgt ervoor dat het kopen van een nieuw toestel heel lastig is. Ik zal u eens wat vertellen over de Nokia Lumia 930.

Het toestel

De Nokia Lumia 930 is een telefoon die word geproduceerd door Microsoft. Het is een van de laatste modellen van Microsoft die onder de naam Nokia vallen. De Nokia Lumia 930 heeft een mooi formaat. Hij is 137 mm hoog en 71 mm breed. Daarnaast is de telefoon nog geen centimeter dik en weegt hij maar 167 gram. De telefoon is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Dit zijn hele felle kleuren die zorgen dat wanneer je de Nokia Lumia 930 koopt zult opvallen tegenover andere telefoons. Het frame van de telefoon is gemaakt van massief aluminium. Samen met het gebogen glas zorgt dit ervoor dat de telefoon erg sterk is. Maar wanneer u de Nokia Lumia 930 koopt kiest u ook voor een telefoon die gemaakt is met oog op natuurbehoud. De Nokia Lumia 930 bevat namelijk materialen die gerecycled zijn. Daarnaast is de telefoon zelf ook te recyclen wanneer hij wordt weggedaan.

Camera’s

Het toestel bevat meerdere specificaties erg opvallend zijn. Ten eerste heeft de Nokia Lumia 930 een camera van 20 megapixel met daarnaast ook nog een HD frontcamera. Naast mooie foto’s met de camera kunt u ook mooie selfies maken met de frontcamera. Met beide camera’s is het mogelijk om ook video’s te maken. Het geluid van deze video’s wordt opgenomen door de vier microfoons die in de telefoon zitten. Dit zorgt ervoor dat wanneer u de Nokia Lumia 930 koopt u verzekerd bent van goede beelden die voorzien zijn van goed geluid.

Bezoek nu de Nokia Lumia Club voor meer informatie.

http://www.delumiaclub.nl/