Artikel Plaatsing
Image default
Tuin en buitenleven

Outdoor Kerst Decoratie Ideeën: De voors en tegens van nep kerstbomen

Houdt u niet van het idee om een boom om te hakken? Of misschien bent u allergisch, of woont u in een appartement zonder buitenruimte. Wat je redenen ook zijn om geen echte boom te willen, er zijn vele andere opties die wel geschikt zijn. Nepbomen zijn er in allerlei vormen en maten en ze kosten ook nog eens een stuk minder dan echte bomen! Misschien vindt u ze zelfs handiger. Je hoeft ze geen water te geven, ze laten hun naalden niet overal vallen, ze stinken niet… Maar er zijn voor- en nadelen aan zowel echte als nepkerstbomen. Bekijk hier wat volgens ons de voor- en nadelen zijn van neppe versus echte kerstbomen.

 

Real Christmas Trees

Echte kerstbomen zijn de traditionele keuze voor veel mensen die het huis versieren voor Kerstmis. Ze zijn al vele jaren populair en om goede redenen. Echte bomen zijn milieuvriendelijk – kerstbomen worden op boerderijen gekweekt, zodat ze kooldioxide uit de lucht opnemen en vervangen door zuurstof. Ze doen dit jaar na jaar en stoppen nooit. U kunt elk jaar nieuwe bomen planten, of een boom gebruiken zolang hij meegaat. Er zijn vele soorten bomen verkrijgbaar en ze kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Echte bomen zien er met Kerstmis altijd geweldig uit met hun frisse dennengeur. Ze kunnen worden versierd met lichtjes, ornamenten, klatergoud, linten en andere decoraties. U kunt ook kunstbloemen, wijnstokken en vruchten gebruiken om echte kerstbomen te versieren. Echte kerstbomen zijn biologisch afbreekbaar en kunnen na de feestdagen in de tuin worden geplant.

 

Valse kerstbomen

Nepkerstbomen worden jaar na jaar populairder. Ze zijn vaak goedkoper dan echte bomen, en veel mensen denken dat ze gemakkelijker te beheren zijn. Nepkerstbomen worden gemaakt van synthetische materialen zoals plastic, acryl of PVC. Ze kunnen jaar na jaar worden hergebruikt, en vele komen in een verscheidenheid van maten en vormen. Ze kunnen een redelijke imitatie zijn van een echte kerstboom, en kunnen op veel verschillende manieren worden versierd. U kunt ze in potten zetten, of ze in de hoek van een kamer zetten. Ze laten hun naalden niet overal binnenshuis vallen. Ze zijn gemakkelijk op te bergen. Ze hebben geen water nodig. Ze vatten geen vuur. Ze produceren geen stuifmeel. En je kunt ze een week na Kerstmis uit de kast halen en voor iets anders gebruiken.

 

Voordelen van echte kerstbomen

Echte kerstbomen zijn de allerbeste keuze als je het echte werk wilt. Ze zijn biologisch afbreekbaar, en je kunt ze na de feestdagen in de tuin planten. Echte bomen hebben een frisse geur die de hele kerst blijft hangen. Ze kunnen fris ruiken of geparfumeerd zijn. Als u voor een frisse boom kiest, moet u hem vochtig houden, dan gaat hij langer mee. U kunt het soort boom kiezen dat u mooi vindt. U kunt kiezen voor een verscheidenheid aan bomen, of voor één type, of voor een mengsel van alle drie de soorten kerstbomen. Er zijn veel verschillende soorten kerstbomen, en ze zijn er in veel verschillende vormen. U kunt een kerstboom kiezen die geschikt is voor uw klimaat, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat hij doodgaat. Echte bomen zijn een duurzame bron van hout. Ze dragen niet bij aan ontbossing.

 

Voordelen van nepkerstbomen

Nepkerstbomen zijn goed als u het gemak van een kunstboom wilt. Ze hebben geen onderhoud nodig. Ze laten hun naalden niet overal vallen. Ze hoeven geen water te geven. Ze hoeven niet gesnoeid te worden. Ze hebben geen meststof nodig. Ze kunnen gemakkelijk worden opgeborgen op zolder of in een kast. Ze vatten geen vuur. Ze produceren geen stuifmeel. Ze kunnen jaar na jaar gebruikt worden. U kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan kunstkerstboom outlets, van kleine tafelbomen tot grote bomen met brede stammen. U kunt een stijl kiezen die het beste bij uw huis past. Kunstbomen zijn er in veel verschillende kleuren en stijlen. U kunt de kleuren kiezen die het beste bij uw huis passen. U kunt een kunstboom versieren op elke manier die u maar wilt, en u kunt de versieringen weghalen wanneer u maar wilt. U kunt kunstbloemen, wijnstokken en zelfs fruit gebruiken om een nepboom te versieren. Er zijn veel verschillende soorten nepkerstbomen verkrijgbaar.

 

Nadelen van echte kerstbomen

Echte kerstbomen nemen veel ruimte in beslag. Als u een enorme boom wilt, zult u een grote ruimte nodig hebben om hem te laten groeien. Als u een kleine boom wilt, moet u op zoek naar een speciale soort. U moet hem het hele jaar door verzorgen, water geven, bemesten en snoeien, zodat hij er met Kerstmis goed uitziet. Hij zal binnenshuis veel naalden verliezen. Hij kan lekker ruiken, maar ook slecht als de frisse geur is verdwenen. U hebt misschien extra ruimte nodig om hem na Kerstmis op te slaan. U zult moeten rijden om een boom te halen, en misschien zelfs naar huis moeten dragen. U hebt misschien een vergunning nodig om op bepaalde plaatsen een boom te kappen.

 

Nadelen van nepkerstbomen

Nepkerstbomen kunnen duur zijn. Als u er een kiest die er echt uitziet, zult u voor het echte werk moeten betalen. Je kunt een nepkerstboom niet laten groeien, dus hij zal nooit biologisch afbreekbaar zijn. Het kost veel energie om ze te maken. Je moet ze na gebruik opslaan. Je kunt ze niet in potten gebruiken. Ze kunnen na Kerstmis niet in de tuin worden geplant. Ze zijn moeilijker te versieren dan echte kerstbomen. Ze nemen veel ruimte in beslag.

 

Conclusie

Echte kerstbomen zijn de beste keuze als u het echte werk wilt. Ze gaan langer mee en ruiken lekkerder dan nepbomen. Ze kunnen na de feestdagen in de tuin worden geplant, en ze zijn milieuvriendelijk. Het kan echter wel wat meer werk zijn om ze te verzorgen dan nepbomen. Als u een goedkopere nepboom kiest, kan het zijn dat deze er niet realistisch uitziet. U kunt ook voor een nepkerstboom kiezen als u het gemak wilt hebben dat u een echte boom geen water hoeft te geven, niet hoeft te bemesten en niet hoeft te snoeien. U kunt nepbomen jaar na jaar gebruiken, en ze nemen niet veel plaats in de kast in.

https://www.tuincentrumoutlet.com/kerst-kerstverlichting