Artikel Plaatsing
Image default
Vakantie

Algarve

The provincie van Algarve is de plek met de meeste toeristen. Zijn prachtige gouden zandstranden en kristal heldere water zullen je overhalen om een paar dagen door te brengen in een van de villa´s van Algarve. Dankzij de vrijheid en toerisme zult u onvergetelijke momenten beleven.

Huur een vakantiehuis Algarve, er zijn 16 verschillende steden, maar ze hebben allemaal iets gemeen, namelijk veel activiteiten en entertainment. Er zijn twee mooie natuurlijke parken in deze regio. In de Omega kunt u beschermde vogels bekijken. Het is een natuurlijke reservoir met verschillende vogel types en is heel het jaar open.

Huur een appartement Algarve en geniet onder andere met The Picota park, bekend door zijn perfecte ecologische ruimte. Het is de perfecte plek om te wandelen met uw familie en vrienden. Als u de beslissing hebt genomen om naar Portugal te komen en u wilt villa´s lenen in Algarve, zou u het uitzicht op de Cape of Saint Vincent moet bekijken. Het is gelokaliseerd op de top van de hoogste klif van Sagres. Het uitzicht is adembenemend.

Er zijn veel meer attracties in Algarve, zoals: het waterpark van Algarve is een perfecte plek voor kinderen. Er zijn glijbanen van 20 en 30 meter hoog, zwembaden van alle soorten, bars en restaurants. Het is een perfecte plek om langs te gaan uw met kinderen. Het park ligt in de stad genaamd: Alcantarilha.De kathedraal van Faro is het oudste monument in de regio. Op dit moment, is het een kerk, maar destijds gebouwd in de 13e eeuw was het een tempel. In Silves, is er een archeologische museum. Dit is de perfecte plek als u meer wilt leren over de wording van Algarve.

Als golf liefhebber moet u naar Vilamoura komen voor de Pinhal club golfbaan. Het is de perfecte plek om van de sport te genieten.

Algarve is een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Portugal. Zijn zandstranden en kristal heldere water zijn ongelooflijk. Als u hier uw vakantie wilt doorbrengen in een villa, vergeet dan niet deze stranden te bezoeken .De Marinha Beach is in de top 100 van best stranden op de wereld. Het is omringd door prachtige kliffen die je het beste uitzicht geven over de Atlantische Oceaan. Daarnaast is het een van de beste plekken om scubadiving te beoefenen. De Figuera Beach is ook omgeven door kliffen. Deze kliffen beschermen je van de harde wind. Het pad dat u moet lopen om hier te komen is ruig, dus adviseren wij om stevige en comfortabele schoenen mee te nemen. Een van de populairste stranden in Portugal is Praia de Rocha. Naast het mooie blauwe water, zijn er veel winkels, bars en restaurants. Als u van een dag en nacht omgeving houdt, zou u een villa in Algarve moeten boeken en de Falesia Beach bezoeken. Hier vindt u veel activiteiten, zoals: restaurants, disco´s en een zone waar men kan sporten.

Meer info : Lees dit artikel bij de bron