Artikel Plaatsing
Image default
Woning en Tuin

Kans op inbraak verkleinen

Wilt u uw kan op inbraak verkleinen, dan kunt u een aantal dingen doen om de kans te verkleinen. Inbrekers willen uw deur of raam nog wel eens gedeeltelijk intrappen om binnen te komen. Heeft u een enkel slot op uw deur dan is de kans dat dit lukt groot. Laat daarom een extra slot plaatsen op kniehoogte op uw deur. Inbrekers willen ook nog wel eens het cilinder van uw slot eruit breken waardoor uw deur zo open gemaakt kan worden. kiest u daarom voor sloten met een keurmerk. Die kunnen niet op een dergelijk gemakkelijke manier open gemaakt worden door inbrekers. Zo zijn uw waardevolle spullen veilig binnen in huis. laat ze ook niet gewoon liggen op tafel bijvoorbeeld, berg ze wel goed op.

Schuifpui controleren

Is uw schuifpui wel inbraakveilig genoeg? Laat uw schuifpui controleren door een specialist die hier verstand van heeft. Zij kunnen u precies vertellen wat er ontbreekt en wat er dus nog op gezet moet worden. Heeft u een schuifpui van kunststof dan heeft u al een voordeel, kunststof is namelijk erg hard en is al inbraak werend van zichzelf. Toch kunnen inbraakstrips geen kwaad en zullen een aanvulling zijn op uw veiligheid. Door inbraakstrips te monteren zullen inbrekers niet meer gemakkelijk in kunnen breken. Laat uw schuifpui daarom controleren door een specialist.

Reparatie

Is er toch bij u ingebroken? Schakelt u dan altijd eerst de politie in, die helpen u snel verder. Is bij de inbraak uw schuifpui beschadigd? Dan is een reparatie wel op zijn plaats, een inbreker kan namelijk vaker achter elkaar komen. Als u niks doet aan de schade, kan de inbreker een tweede keer gemakkelijker binnen komen. Heeft u dus schade? Laat dat zo snel mogelijk herstellen door een schuifpui specialist, een reparatie is vaak snel klaar en zullen uw waardevolle spullen weer veilig zijn bij u in uw woning.

Meer info : Lees dit artikel bij de bron