Artikel Plaatsing
Image default
Woning en Tuin

Schilderij kopen

Dutch Art Store

Omdat het online shoppen steeds meer in populariteit toeneemt, heeft Dutch Art Store besloten om naast de winkel een webshop op te richten. De webshop is onderdeel van J&L Lijstenmakerij van Jan-Pieter Cop. Wij zijn sinds 1994 een vertrouwd adres voor inlijstwerken gevestigd in Amersfoort.

Assortiment

Bij Dutch Art Store kunt een schilderij kopen van de beste schilders van Nederlandse bodem. Zowel in de categorie Hollandse meesters als hedendaagse schilders. Hun kunstwerken hebben wij bedrukt op canvas, art cards, kalenders, boeken en giclees te koop.  Een giclee is een techniek waarbij een hoogwaardige digitale foto wordt gemaakt van  een schilderij. Hierna wordt door middel van hoogwaardige inkten in verschillende lagen de reproductie op speciaal kunstdruk canvas of papier gedrukt. Door deze techniek heeft een giclee een gemiddelde levensverwachting van 75 jaar. Elke giclee word voorzien van een certificaat van echtheid. De kunstenaars van onze werken geven aan dat door de giclee techniek, het oorspronkelijke gevoel dat ze er in hebben gelegd, behouden blijft. Uiteraard biedt Dutch Art Store u de mogelijkheid om uw aangekocht canvas schilderij te omlijsten. We bieden een ruime keuze aan soorten omlijstingen. Zo hebben we voor elke smaak en stijl wat wils.

Wilt u een schilderij kopen maar het ook in levende lijve bekijken, dan bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom in Amersfoort. Bel even vooraf om te informeren naar het schilderij wat u op het oog heeft.

Bezorging en levertijd

De artikelen van Dutch Art Store worden door heel Nederland bezorgt. Zodra uw bestelling de status van ‘verzonden’ heeft, ligt de levertijd tussen de 1 en 3 werkdagen. U kunt uw aankoop bij ons eenvoudig en snel met iDEAL betalen.

Een schilderij kopen is een goede manier om eenvoudig en goedkoop een ruimte sfeer te geven. Met de canvas schilderijen van Dutch Art Store is er voor elke en stijl een prachtig kunstwerk om dit te bewerkstelligen.

Meer info : Lees dit artikel bij de bron