Artikel Plaatsing
Image default
Woning en Tuin

Tips tegen de laaghangende zon

Heeft u met deze herfstachtige dagen ook wel eens last van een laag hangende zon? U kunt daar een aantal dingen tegen doen. U kunt de gordijnen dicht doen maar dat ziet er niet gezellig uit, wat u daarin tegen wel kunt doen is uw zonnescherm naar beneden draaien. Mocht u geen zonnescherm hebben, is dit een aanrader. De goedkopere versie tegen een laaghangende zon is luxaflex aanschaffen en installeren. Luxaflex kunt u in een handomdraai laten zakken en dusdanig dicht doen dat er bijna geen zonlicht meer binnen komt maar dat u nog wel lekker naar buiten kunt kijken.

Zonwering specialist

Heeft u nog geen zonnewering maar dat wilt u wel graag? Neem dan eens contact op met een zonwering specialist. Zij kunnen u alles vertellen wat er op de markt is en wat bij u aan huis mogelijk is. Wat u altijd zelf kunt aanschaffen zijn de luxaflex, rolluiken en de horren. Ook die geven voldoende bescherming tegen een laag hangende zon. Deze zou u zelf kunnen installeren maar als een expert het doet weet u zeker dat het goed gedaan wordt. Dit hoeft niet duur te zijn en het helpt uitstekend tegen de zon.

Knikarmscherm

Wilt u het beter aanpakken en ook voor in de zomer goed bewaard blijven tegen de zon? Dan kunt u het beste een knikarmscherm aanschaffen. Deze wordt boven uw raam gemonteerd en kunt u uitschuiven naar eigen wens. Er valt geen zonnestraal meer in huis, daardoor blijft het in huis lekker koel in de zomer. Tevens kunt u zelfs buiten in de schaduw zitten onder de knikarmscherm. U heeft geen last meer van de fel brandende zon in de zomer. Het enige wat u hoeft te doen is een knikarmscherm aan te schaffen en te laten installeren en u kunt er optimaal van genieten, zowel in de zomer al bij een laag hangende zon in de herfst ok winter.

Meer info : Lees dit artikel bij de bron