Artikel Plaatsing
Image default
Woning en Tuin

Waar moet je op letten bij het kopen van muurstickers?

Muurstickers kun je in grote getale kopen, maar of je op deze manier een mooi effect krijgt in een bepaalde ruimte of in huis is de vraag. Je zult een goede indeling moeten maken als je meerdere muurstickers gaat kopen. Wanneer je één muursticker koopt, is de keus een stuk makkelijker. Niet alleen de hoeveelheid muurstickers is belangrijk, ook de plaats waar je de muursticker gaat aanbrengen is van belang en ook de grootte van de sticker speelt mee bij de keuze voor een muursticker.

Als je een drukke woonkamer hebt, kun je maar beter niet al te veel muurstickers kopen. Hierdoor zal het effect van de muurstickers alleen maar negatief zijn en zal je alleen maar een drukke woonkamer krijgen. In een relatief lege ruimte zijn meerdere muurstickers wel leuk en kunnen zo een vollere ruimte creëren. Handig, want er zijn maar weinig decoratie producten die dit in een handomdraai kunnen realiseren.

Qua invulling kun je kiezen voor muurstickers die opvallen, maar er zijn ook stickers die subtiel aanwezig zullen zijn. Een muur vullen met mooie inspirerende teksten is iets wat veel mensen ook doen. Naast serieuze inspirerende muurteksten zijn grappige zinnen ook leuk. Denk aan een grappige lijfspreuk in het toilet die bezoekers een glimlach zullen bezorgen. Qua zinnen kun je vele kanten op, omdat er vele mogelijkheden zijn. Je kunt je eigen lijfspreuken verzinnen, maar je kunt ze ook altijd van het internet halen. Er zijn vele voorbeelden te vinden.

Meer info : Lees dit artikel bij de bron