Artikel Plaatsing
Image default
Woning en Tuin

Woonkamerverlichting

De huiskamer is een van de belangrijkste ruimtes in je huis. Daarom is het dus belangrijk dat je je lampen zorgvuldig kiest. Hoe kies je de sfeervolste woonkamer verlichting? Wij begrijpen dat een keuze maken niet zo snel gaat. We geven je daarom wat handige tips.

Eetkamer hanglampen

Aan de eettafel brengen we veel tijd door. Allereerst is dit belangrijk: De uitstralingen van de verlichting en de tafel moeten niet te verschillend zijn. Een moderne woonkamer moet geen klassieke hanglampen boven de tafel hebben. Het formaat van de hanglamp moet ten slotte ook kloppen met de lengte van de tafel. Vergeet deze regels niet wanneer je woonkamer lampen uit gaat kiezen. Op deze manier zal lampen kopen altijd een succes worden.

LED formule voor hanglampen

LED verlichting zie je steeds vaker terugkomen. LED verlichting is dan ook een slimme keuze. Met het kiezen voor een LED lamp maak je een milieubewuste keuze. Je bent minder kwijt aan energiekosten. Ten slotte geeft een LED lamp tegenwoordig wat warmer licht. Er is eigenlijk geen reden om niet te kiezen voor LED. 

Plafonnières

Als je denkt aan plafonnieres denk je al snel aan de ronde witte variant. Echter, het assortiment plafondlampen is uitgebreid. Nu zijn er bijvoorbeeld ook klassieke plafondlampen met decoratieve gouden blaadjes. Maar we moeten wel vermelden dat de klassieke witte plafonnière nog steeds in zijn. Maar waarom is dat zo? Het eenvoudige uiterlijk van deze plafondlampen zorgt er voor dat ze overal passen. Door de ronde vorm wordt het licht van de plafondlamp vele malen gebroken. Daardoor kan een kleine plafonnière een volledige kamer van licht voorzien.

Verlichting

Woonkamer lampen kiezen is niet makkelijk, dus lees je daarom goed in. Een lamp kiezen wordt hierdoor een makkie. Voor meer informatie over bijvoorbeeld hanglampen kan je terecht bij verschillende websites.

Meer info : Lees dit artikel bij de bron