Artikel Plaatsing
Image default
Zakelijk

L.P. Petersen, magazijnstellingen op maat

Magazijnstelling nodig?

Om optimaal gebruik te maken van uw magazijnruimte is een efficiënte inrichting onontbeerlijk. Opslagruimte is duur en neemt een flinke hap uit het budget van elke onderneming. Een magazijnstelling van L.P. Petersen kan hier een investering zijn van onschatbare waarde.

 

De juiste magazijnstelling voor uw activiteiten

Elke bedrijfsactiviteit vraagt een andere indeling van de opslagruimte. Heeft u eerder kleinere goederen in opslag, dan vraagt uw indeling vooral veel opbergvakken, kleine wandelgangen en een goed overzicht (of een goed adresseersysteem). Wanneer uw magazijn echter door heftrucks wordt doorkruist, zijn brede gangen en brede rekken een must. Wij bieden deze 2 formules aan en alles wat er tussen in ligt. Wij hebben een brede keus aan magazijnstellingen in de aanbieding: Nedcon, Bruynzeel, G3, Polypal,… zijn maar enkele van de vele producenten die vertegenwoordigd zijn in onze voorraad.

 

Nieuw, tweedehands of huren

Een volledig magazijn uitrusten met magazijnstellingen kan een dure aangelegenheid zijn. Daarom bieden wij niet alleen nieuwe uitrustingen aan, maar ook tweedehandse. Bovendien zijn wij ook in de mogelijkheid om magazijnstellingen te verhuren. Op deze manier blijft u bespaard van een grote investering en kan u bovendien beter inspelen op uw noden. De beste opbrengst voor uw investering dus!

 

Service

Ons jarenlange vakmanschap en ons uitgebreid aanbod garanderen u een goede oplossing voor uw noden. Bovendien beschikken wij over een uitstekend montage- en serviceteam om u bij te staan. Wij nodigen u van harte uit om verder te surfen op deze site om na te gaan wat u nodig heeft, of beter, contact met ons op te nemen. Dan maken wij graag een voorstel voor u klaar.

Meer info : Lees dit artikel bij de bron