Artikel Plaatsing
Image default
Zakelijk

Lekkage verhelpen

Weet u het zeker dat uw huis lekkage vrij is? Een kleine lekkage kan namelijk uitgroeien tot een grote lekkage met veel schade. Let daarom goed op in uw huis of u ergens sporen van een lekkage heeft. Ligt er ergens water waar het niet hoort te liggen of heeft u ergens op het plafond een bruine kring zitten? Dat kunnen tekenen zijn dat er ergens bij u een lekkage zit. Mocht u zulke tekenen tegenkomen, wacht dan niet te lang met het inschakelen van een loodgieter. Zij hebben de lekkage bij u in huis zonder enige moeite opgespoord en verholpen. Door het goede werk wat zij leveren zal er niet snel nog een lekkage ontstaan op die plek.

Loodgieter met 24/7 service

Kampt u met een grote lekkage maar is het midden in de nacht of hel vroeg in de ochtend? Dat is geen probleem voor de loodgieters, dankzij de Loodgieter met 24/7 service. Als u een lekkage probleem heeft kunt u de loodgieter gewoon opbellen. Zij staan dag en nacht voor u klaar en spoeden zich naar u toe als u een lekkage probleem heeft. Niet alleen voor een lekkage kunt u onze experts inschakelen maar ook voor leiding werken, CV service, dak werken, vloerverwarming aanleggen en voor het ontstoppen van uw riolering.

Lekdetectie technieken

Heeft u een teken gevonden van een lekkage maar weet u niet waar die vandaan komt? Geen zorgen en schakel een loodgieter in, zij hebben allemaal moderne Lekdetectie technieken waarmee ze u kunnen helpen om de lekkage op te sporen. Een kleuranalyse, ultrasoon detectie en het gebruik van thermografie kunnen allemaal bijdragen aan het vinden van de lekkage. Dit betekend dat er geen hak en breek werk meer nodig is om een lekkage te vinden bij u in huis. dit scheelt u veel geld en veel tijd want een lek is snel gevonden en snel weer gemaakt.

Meer info : Lees dit artikel bij de bron