Artikel Plaatsing
Image default
Zakelijk

MF horeca personeelsdiensten

Mf Horeca personeelsdiensten is een bureau dat doorgaat waar anderen stoppen

Op eigenkracht de werknemers selecteren, maar geen administratief gedoe en geen financiële en juridische risico’s. MF Horeca personeelsdiensten verzorgt voor u graag de payroll zonder dat we ons bemoeien met interne bedrijfsvoering. Hierbij werkt u op Eigenkracht en werken wij op onze kracht. Zo doen we beide waar we goed in zijn.

Een eenvoudige werkwijze waarbij u gebruik maakt van uw eigen online werkomgeving, maar natuurlijk is er altijd de mogelijkheid tot persoonlijk contact met uw vaste contactpersoon. Overal en wanneer u maar wilt direct overzicht in de personeelsadministratie. Aanmelden van medewerkers is simpel en binnen een dag te realiseren.

We zijn aangesloten bij ABU, SFT en ISO gecertificeerd. Bovendien zijn wij preferred supplier van Koninklijke Horeca Nederland en opgenomen in de kortingengids van het Nederlands Horeca Gilde. Kortom een betrouwbare partij.

Belangrijk om te weten is dat MF Horeca Uitzendbureau en Payrolling onderscheid maakt tussen payrollkrachten en uitzendkrachten.

– Payrollkrachten zijn door uzelf geworven en voor de verloning ondergebracht bij MF Horeca.

– Uitzendkrachten zijn geworven door MF Horeca en bij u aan het werk via MF Horeca.

Payroll
Wij van MF Horeca personeelsdiensten kunnen u een hoop zorgen uit handen nemen. Voorkom hoge kosten zoals ziektekosten, ontslagpremies, hoge pensioenpremies en additionele kosten van uw accountant voor het inschrijven van nieuwe oproepkrachten, vaste medewerkers of vakantiekrachten. Om van de administratieve rompslomp maar niet te spreken. Doordat MF Horeca veel horeca medewerkers op de loonlijst heeft staan, kunnen wij deze onvoorziene situaties beter opvangen en u geld, tijd en energie besparen. In dit geval telt de wet van de grote getallen. U krijgt van MF Horeca één factuur van de uren die uw medewerkers hebben gemaakt en wij regelen de rest.

Uitzenden
Indien u flexibel wilt zijn in het gebruik maken van onze uitzendkrachten en wilt inspelen op de drukke periodes in uw bedrijf, kunt u gebruik maken van onze ambulantenpool. In deze pool zitten ervaren studenten en scholieren die naast hun studie bijwerken. Deze medewerkers beschikken allemaal over een volledig zwart-wit kledingpakket, hebben een ruime horeca ervaring en zijn overal inzetbaar.

Om kwalitatief goede uitzendkrachten ter beschikking te stellen hebben wij een trainingsruimte waarin wij horeca trainingen geven op het gebied van bediening en nog belangrijker, gastvrijheid. Wij gebruiken deze training als selectiemethode om te kijken of iemand voldoende ervaring heeft, gastvriendelijk is en of de afspraken worden nagekomen.

Werving en selectie
Bij deze dienst neemt MF Horeca personeelsdiensten u de gehele voorselectie uit handen. Na onze selectie stellen wij de potentiële kandidaten aan u voor. U kunt dan op gemak kandidaten selecteren die bij het opgestelde profiel passen. Deze gesprekken met kandidaten laten wij voor zover mogelijk plaats vinden bij uw bedrijf. Hierdoor krijgen de kandidaten een eerste indruk en kunt u, als opdrachtgever, ook een goede indruk krijgen.

Mf Horeca
Oosterstraat 43
9711 NR Groningen
Tel: (050) 311 2244
Fax: (050) 312 3725
E-mail: groningen@mfhoreca.nl

http://www.mfhoreca.nl/

 

Meer info : Lees dit artikel bij de bron