Artikel Plaatsing
Zakelijke dienstverlening

Vliegen in Huis Bestrijden

 

Vliegenbestrijding in huis

 

U wilt vliegen in huis bestrijden omdat u last ondervind van vliegen. Dat is heel logisch en middels dit artikel probeer ik enig inzicht te geven in de mogelijkheden die er zowel zijn. Vliegenbestrijding in huis kan snel opgelost worden middels een vliegenmepper of elektrische vliegenmepper. Hiermee kunt u de vlieg eigenhandig doodslaan. Echter zijn er ook andere oplossing, namelijk vliegen bestrijden middels vliegenvangers. Hieronder meer.

 

Vliegenbestrijding met vliegenvangers

 

Vliegen bestrijden met vliegenvangers is een duurzame oplossing voor vliegenbestrijding. Vaak ooke een eenmalige investering, want vliegenvangers gaan jaren mee. Mocht de vliegenvanger plots alsnog stuk gaan, dan zit er vaak garantie op en kunt u de vliegenvanger kosteloos laten repareren.

 

 

Soorten vliegenvangers

 

Vliegenvangers zijn er in diverse soorten en maten. Echter is niet iedere vliegenvanger geschikt voor in huis. Hier meer: elektrische vliegenvangers zijn voornamelijk geschikt voor grote ruimten waar weinig mensen komen. De reden hiervoor is dat de elektrische veel lawaai kan maken als ook restjes vlieg kan achterlaten. Vliegenvangers met kleefplaat zijn juist wel weer geschikt voor ruimten waar veel mensen komen. Zowel voor grote als minder grote ruimten. En dan zijn er nog de vliegenlampen. Deze worden veelal in horecagelegenheden gebruikt zoals restaurants, cafés, terrassen en noem maar op. De reden hiervoor is, is dat de vliegenlamp geleverd wordt in zeer discreet design. Voor meer informatie bezoekt u onze webwinkel antivliegenshop.nl

Ook kun je via 123ongedierteshop eenvoudig Zilvervisjes bestrijden

 

Gerelateerde artikelen

Accountants in het Westland

Afvoer of riool verstopt Amsterdam

Incassobureau