Artikel Plaatsing
Image default
Gezondheid

Fysiotherapie Lunteren

Fysiotherapie Lunteren

Op zoek naar een fysiotherapeut in Lunteren? Dan kunt u terecht bij onze praktijk voor fysiotherapie in Lunteren. In onze moderne praktijk in Lunteren worden uw lichamelijke klachten aangepakt door een gedreven team van fysiotherapeuten. Onze visie? Geen symptoombestrijding, maar de oorzaak van uw klachten aanpakken zodat u weer snel pijnvrij beweegt. In zo min mogelijk behandelingen streven we niet naar tijdelijke oplossingen, maar naar blijvend resultaat!

Wij zijn gespecialiseerd in onder meer algemene fysiotherapie, manuele fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, fysio fitness, revalidatie, psychosomatische fysiotherapie en sportfysiotherapie. En dat allemaal vanuit onze fysiopraktijk in Lunteren en Ederveen.

 

Fysiotherapie in de omgeving Lunteren

Onze praktijk voor fysiotherapie in Lunteren is er voor iedereen die woonachtig is in Lunteren of in het buitengebied rondom Lunteren. Ben jij dat en heb je last van klachten die je graag wilt laten behandelen door een ervaren fysiotherapeut? Maak dan een afspraak met een van onze fysiotherapeuten in onze praktijk voor fysiotherapie in Lunteren. Binnen 48 uur kunnen wij jou verder helpen.

 

Samenwerken aan herstel

Onze fysiotherapeuten zitten niet stil. Ieder jaar volgen onze therapeuten opleidingen en trainingen om hun deskundigheid te verbreden en versterken.

Naast hun inzet is er ook een belangrijke rol voor u als patiënt weggelegd. We werken aan uw zelfredzaamheid en vragen van u een actieve betrokkenheid. Bijvoorbeeld door het op maat gemaakte oefenprogramma trouw en nauwgezet uit te voeren. Zo werken we samen aan uw herstel.

Ga naar onze website voor fysiotherapie lunteren.

 

https://www.fysiocentrum-ederveen.nl/