Artikel Plaatsing
Image default
Gezondheid

Gezondere voedingsstijl toepassen

De zomer is op komst en dat betekent dat een hoop dames weer volop gaan beginnen sporten en gezond eten om hun droom summerbody te verkrijgen. Vaak worden er ook, enkele maanden vóór de zomer challenges gedaan om een summerbody te ontwikkelen. Het heet summerbody omdat de meesten een bepaalde lichaamsvorm en gewicht willen hebben voor als ze aan het strand zijn of gewoon op vakantie zijn in een warm land en zich goed willen voelen met de short, kleedjes, topjes die ze dragen. Dat de summerbody challenges een groot succes zijn is een feit, maar hoe pas je je voeding nu aan?

Shakes, of toch niet?

De meeste die beginnen met sporten of gewoon willen afvallen beginnen aan shakes. Shakes zijn maaltijdvervangers die je opdrinkt, sommige kiezen voor enkel ontbijt en anderen kiezen om een shake te drinken als avondmaal. Doordat een shake minder calorieën bevat dan een gewone warme maaltijd val je natuurlijk af, maar het hangt ook af wat je buiten de shakes nog eet. Je moet zeker ook opletten met je tussendoortjes en voldoende bewegen.

Gezonde maaltijd

Om af te vallen is het niet per se verplicht of nodig om een shake te drinken, je kan ook gezonde maaltijden voorbereiden. Een shake is snel en makkelijk te bereiden, niet iedereen heeft tijd om een maaltijd te koken of klaar maken. Je kan bijvoorbeeld voldoende groentjes eten, als je werkt of naar school gaat kun je als lunch naar je werk een verse sla meenemen. Verse sla vult je goed en is ook nog eens gezond, natuurlijk als je je verse sla gaat voorbereiden met een dressing en sausjes, dan wijk je af van het gezonde doel. Een verse sla kun je ook als avondmaal eten, vaak als je door de dag al voldoende hebt gegeten kun je je dag afsluiten met een verse sla.

https://bramfreshfood.nl/product-categorie/groenten/verse-sla/