Artikel Plaatsing
Image default
Aanbiedingen

Goed ICT advies is het halve werk

Goede IT consultancy

In een tijd dat we steeds meer en vaker beroep doen op online ICT diensten zoals online backup, werken in de cloud, office toepassingen en het beschermen van persoonsgegevens tegen hacking is een goede IT consultant steeds belangrijker voor bedrijven. Een ICT specialist moet kennis van zaken hebben en eerlijk ICT advies geven wat bijdraagt aan de kwaliteit en continuïteit van de organisatie. Bij NEWMINDS systems doen we dit al meer 10 jaar voor bedrijven in Overijssel en daarbuiten. Onze IT specialisten staat voor je klaar om je te ontzorgen zodat jij je kunt focussen op je bedrijfsvoering.

ICT advies op maat

Wij zien in de praktijk dat heel veel bedrijven nog niet optimaal gebruik maken van ICT. Dat is niet alleen jammer, het is ook nog eens zonde omdat je als gebruiker er wel voor betaald. Zo hebben Office 365 gebruikers in de meeste gevallen licenties voor heel veel applicaties, maar gebruiken de meeste gebruikers er maar slechts een greep van alle apps. Bij NEWMINDS systems ondersteunen we medewerkers binnen organisaties om juist slimmer te leren omgaan met bestaande middelen en die optimaal te benutten. Dit is niet alleen kosteneffectiever, het biedt ook tijdswinst op!

Waarom NEWMINDS systems voor het uitbesteden van jouw ICT

Onze ICT experts weten heel goed welke ICT uitdagingen ondernemers en MKB bedrijven nu én later mee te kampen krijgen. Om deze ICT uitdagingen de baas te kunnen zijn, is het ervaring en expertise een must. Gelukkig zijn ze beide aanwezig bij NEWMINDS systems ICT bedrijf uit Hengelo.

Wat kunnen wij voor bedrijven betekenen?

  • ICT implementatie van software zoals Office 365 en SQL server inrichting tot hardware zoals NAS systemen en complete werkplekken;
  • Internet VoIP telefonie via Xelion – als partner van Xelion kunnen wij flexibele telefonie oplossingen bieden zoals vast naar mobiel integratie en bellen via internet;
  • Preventie en beveiliging van servers en data. Ook ondersteunen wij bij het maken van automatische backups zodat data veilig opnieuw te herroepen is bij eventuele calamiteiten, hacking of ransomware.
  • Inrichting Microsoft Dynamics NAV Business Central
  • Veilige Cloudwerkplek voor medewerkers – zowel thuis als op kantoor

Microsoft 365 partner

Microsoft 365 is inmiddels niet meer weg te denken bij organisaties. Steeds meer ondernemers zien de voordelen van cloudwerken voor hun dagelijkse office toepassingen zoals Word, Excel, Outlook en Access. Maar vergeten wordt dat Office 365 ook handige cloudopslag biedt zoals Onedrive.

Ook biedt Microsoft 365 uitgebreide mogelijkheden voor beveiliging, persoonlijke productiviteit, teamsamenwerking, online vergaderen en documentbeheer. Denk hierbij aan Microsoft Teams, wat mede door corona enorm is gegroeid in aantal gebruikers en inmiddels gemeengoed is geworden voor digitale meetings. Een ander groot voordeel is de schaalbaarheid van Office 365, waarbij het aantal gebruikers heel eenvoudig omhoog of omlaag te schalen is om piek momenten bijvoorbeeld goed op te vangen. De specialisten van NEWMINDS systems helpen je bij de inrichting van office werkplek en tevens uitleg te geven in de werking en mogelijkheden van alle slimme toepassingen.

AVG en veiligheid

Een belangrijk punt van aandacht tegenwoordig is beveiliging van persoonsgegevens. Door de explosieve toename in hacking en ransomware worden steeds meer mensen, maar vooral bedrijven, gegijzeld. Hun data wordt gehacked en deze wordt niet meer toegankelijk totdat er een bedrag wordt betaald in cryptovaluta.

Natuurlijk is dat absoluut niet wenselijk en het advies van NEWMINDS systems is om daar ook nooit op in te gaan. Voorkomen is beter dan genezen, Investeer daarom in goede backups in de cloud die afgeschermd zijn van je data. Zo kunnen we met office 365 en via het Microsoft Azure cloud platform, veilige backups instellen die automatisch data opslaan op veilige locaties die super goed beschermd worden door Microsoft. Deze servers zijn ontzettend goed beveiligd en bieden ook retentie op verloren data.

Kortom: een rijke set aan functionaliteiten die er samen voor zorgen dat je zorgeloos kunt werken. Maak een afspraak bij NEWMINDS systems in Hengelo via +31 74 20 20 112.

https://www.newmindssystems.nl/