Artikel Plaatsing
Image default
Gezondheid

Visuele hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden

Visuele hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden

Uw zicht is erg belangrijk in het dagelijks leven en als deze minder wordt is het fijn om hier hulpmiddelen voor te hebben. Bij Worldwide Vision hebben we een groot assortiment visuele hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden. Deze hulpmiddelen zijn er voor u om het dagelijks leven en het beoefenen van activiteiten makkelijker te maken. Het assortiment bevat producten voor blinden of slechtzienden en er zijn producten voor in de volgende categorieën: mobiliteit, communicatie, low vision, educatie, meten, medisch, huishouden, uurwerken, vrije tijd, audio en comfort. 

Groot assortiment visuele hulpmiddelen

Het assortiment van visuele hulpmiddelen is erg groot en helpt u bij het uitvoeren van bijvoorbeeld het huishouden, het communiceren met vrienden en familie of het beoefenen van hobby’s en activiteiten. Op onze website kunt u eenvoudig alle producten bekijken of u kunt een afspraak maken in onze showroom waar wij u kunnen helpen met het vinden van de juiste producten.  

Low vision hulpmiddelen 

Als u op zoek bent naar low vision hulpmiddelen dan zijn er in het assortiment verschillende producten beschikbaar. De producten vallen in de categorieën: leesliniaal, spiegel, beeldschermvergroter, lamp, loeplamp, filterbril, loepril, toebehoren brillen, loep en reserve lampen. Zo zijn er voor slechtzienden verschillende telefoons of mobiele telefoons te koop. Ook zijn er spellen te koop voor als u slechtziend bent en met familie en vrienden een gezellig spel wilt spelen. Naast de telefoons en spellen zijn er voor slechtzienden loepen, lampen en beeldschermvergroters te koop. 

Voor blinden hebben wij in ons assortiment hulpmiddelen om te kunnen lezen door middel van spraak of bijvoorbeeld een nederlands sprekend horloge. Bezoek de website voor alle producten of neem contact op met een van onze medewerkers en zij helpen u graag bij al uw vragen. Of maak een afspraak om langs te komen bij ons in de showroom op https://www.worldwidevision.nl/contact

https://www.worldwidevision.nl/visuele-hulpmiddelen