Artikel Plaatsing
Image default
Electronica en Computers

Tablet reparatie Groningen

Tablet reparatie Groningen

Een tablet die kapot is is erg vervelend en deze wil je natuurlijk zo snel mogelijk laten maken. Tablet reparatie in Groningen kan bij Mobilefix! Bij ons is het meestal mogelijk om de tablet direct te laten maken. Via de website kan je eenvoudig een afspraak inplannen om de tablet te laten repareren. Wij voeren verschillende reparaties aan tablets uit zoals het vervangen van het scherm of als de tablet niet meer werkt. Vaak duurt de reparatie slechts 30 minuten en mocht het langer duren of meer kosten dan zullen wij dit met je bespreken. De tablets die wij reparen zijn van Apple of Samsung, maar een ander merk is eventueel ook mogelijk. 

Waarom Mobilefix Groningen? 

Er zijn verschillende voordelen waarom je voor Mobilefix Groningen kiest: 

  • Er werken alleen ervaren monteurs met passie
  • De prijzen die wij hanteren zijn eerlijk en scherp
  • Wij rekenen geen kosten voor het onderzoek voor de reparatie
  • Wij geven 3 maanden garantie op de vervangen onderdelen
  • De reparatie is meestal binnen 30 minuten uitgevoerd
  • Wij zullen geen bestanden verwijderen tijdens de reparatie

Ook telefoon reparatie

Naast het repareren van tablet en Ipads zorgen wij ervoor dat jouw telefoon weer gemaakt wordt. Bij ons kan je terecht van het laten maken van het scherm, het volledig vervangen van het scherm, vervangen van de accu, repareren van de camera, vervangen van de home button, speaker vervangen, achterkant vervangen als hier een barst in zit en nog veel meer. De verschillende merken die wij repareren zijn Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, Sony, Motorola, OnePlus en Microsoft Lumia.

Bekijk de website voor meer informatie of neem contact op als je meer informatie wilt over de soorten reparaties die je bij Mobilefix in Groningen kunt laten uitvoeren. Onze werknemers helpen je bij al je vragen of bij het maken van een afspraak om langs te komen in de winkel. Bekijk onze website via: https://www.mobilefix.nl/

https://www.mobilefix.nl/