Artikel Plaatsing
Image default
Internet marketing

Alles over Instagramstories: wat is het en hoe doe je het? Wat zijn eeuwige stories?

digital marketing ebook

Gebruikers maakten al lang kennis met InstaStories. Dit is niet de laatste update, maar niemand kan zeggen dat het zijn populariteit heeft verloren. De functie Verhalen heeft zijn publiek snel gewonnen en de slimsten hebben ontdekt hoe ze de update in hun voordeel kunnen gebruiken.

Wat zijn deze verhalen?

Stories is een Instagram-optie waarmee je foto’s en video’s van 15 seconden kunt uploaden, los van de hoofdfeed. Gebruikers delen wat ze niet kunnen of willen uploaden naar hun hoofdpagina. Het voordeel is dat Stories maar 24 uur zichtbaar zijn.

InstaStories is een geweldige manier om uw momenten in het leven direct met uw volgers te delen. Het is dankzij Stories dat u uw profielstatistieken goed kunt verhogen en de betrokkenheid kunt vergroten. Als er bijvoorbeeld alleen maar verwerkt wordt, wordt er serieuze inhoud op de feed geplaatst, dan kun je alles in Stories laden en zo lezers aan jezelf herinneren.

Stories heeft zeer handige functies gecreëerd:

Boomerang (looping video zoals GIF)

Focus (de camera stelt scherp op het gezicht door de achtergrond te vervagen);

Superzum (een soort video-effect op muziek waarbij de camera inzoomt);

Omgekeerd fotograferen (video wordt in omgekeerde volgorde afgespeeld);

Handsfree (de mogelijkheid om een ​​video van 15 seconden op te nemen zonder de knoppen ingedrukt te houden).

Nog niet zo lang geleden werd het mogelijk om links / redirect-gebruikers achter te laten. Zet hashtags, markeringen, geolocatie. Met behulp van verschillende emoticons, inscripties, GIF-plaatjes kun je je foto’s goed presenteren. De ontwikkelaars hebben al een populaire chip van Snapchat geleend. Maskers hebben goed wortel geschoten op Instagram.

Het is ook mogelijk om uw Verhalen te verbergen, zodat ze niet door ongewenste personen worden bekeken, u hoeft alleen hun naam te markeren in de “Verberg” -lijst. Of toon alleen aan degenen die dat willen door de gebruiker toe te voegen aan de lijst met “Beste vrienden”.

De optie Verhalen is niet alleen trendy, maar ook erg handig voor bedrijven. Bloggers gebruiken Stories vaak voor onderlinge reclame of reclame in het algemeen. Gerichte advertenties in Stories zijn veel goedkoper dan in de hoofdfeed, en het effect van dergelijke advertenties kan zelfs nog beter zijn.

Verhalen is een kans om jezelf of je product “live” te laten zien. Ontdek het geheim van werkprocessen. Het is geen geheim dat we allemaal graag een beetje spioneren. En met behulp van dergelijke fiches kun je heel goed statistieken verhogen en interesse in je account vergroten.

Zodra een potentiële abonnee naar je toe komt, is het eerste wat ze doen, het uiterlijk van het profiel evalueren. Eternal Stories – zal niet alleen helpen om een ​​esthetisch uiterlijk van de pagina te creëren, maar ook de gebruiker interesseren, hem de nodige informatie geven.

Eternal Stories is een kans om je eigen verhalen te verzamelen en ze vast te pinnen op je persoonlijke account. Nu worden ze na 24 uur niet verwijderd, maar kunnen ze voor altijd blijven staan. Gebruik deze kringen onder je profielkop om nieuwe abonnees aan te trekken, je profielbeschrijving te voltooien en visuele inhoud te maken. Je kunt alles posten wat je maar wilt, het belangrijkste is om albums te ondertekenen, waardoor het gemakkelijker werd om te navigeren, mooie covers te maken die op de tape passen.

U kunt toevoegen aan Eternal Stories:

  • FAQ (basisvragen, informatie);
  • Prijs;
  • Beoordelingen;
  • Aankondigingen;
  • Uw hashtags;
  • Paginanavigatie …

De Instagram-ontwikkelaars hadden duidelijk vertrouwen in het succes van de Stories-functie, en ze hadden het niet mis. Sommige gebruikers zijn al niet langer geïnteresseerd in de hoofdfeed en blijven hangen in de Verhalenfeed. Dit is een nieuw formaat voor sociale netwerken dat het vertrouwen van de meeste gebruikers heeft gewonnen. Opgemerkt moet worden dat hoe meer verhalen, hoe meer mensen erbij betrokken zijn.

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

hubspot instagrammarketing book

https://marketingbook.shop