Artikel Plaatsing
Image default
Management

BA management

Een Bachelor of Arts (BA) biedt een brede basis voor studenten in het hoger onderwijs en de toekomstige loopbaan. Vier jaar undergraduate studie kan leiden tot het verdienen van deze graad, met cursussen in de menswetenschappen, kunst en taal aan een goed afgeronde opleiding te ondersteunen ten gunste van specialisatie.

 

Wat is een BA in Management? Aankomende business studenten kunnen hun carrière beginnen met dit programma en bestuderen de vaardigheden die nodig zijn om een bedrijf of organisatie te runnen. De betrokken cursussen leren studenten over de taken en praktijken van mid- tot upper-level management, hen voor te bereiden op zakelijke problemen in de moderne wereld te benaderen. Opties voor specialisatie zijn gemeenschappelijk en kunnen marketing, human resources, informatietechnologie of openbaar bestuur omvatten.

 

Gedurende een BA in Management, studenten ontwikkelen vitale real-world vaardigheden die business managers vertrouwen op. Het curriculum kan verbeteren communicatie, het oplossen van problemen en het oplossen van conflicten vaardigheden, ingekaderd binnen een begrip van de moderne leiderschap en organisatie strategieën.

 

Het nemen van een BA in Management vereist eerst overwegen kosten-vier jaar collegegeld, application fees, kamer en board indien campus-based, studieboeken en meer. Bij de voorbereiding van toepassing, moeten de studenten scholen van belang te raadplegen en te informeren naar details over deze kosten.

 

Een BA in Management biedt een waardevolle achtergrond voor tal van loopbanen. Bijna elke organisatie heeft behoefte aan management: iemand om operaties te overzien en te coördineren individuen en groepen binnen normen. Dergelijke posities kunnen specifiek in werkingssfeer, zoals projectmanagers en marketing leidinggevenden, of betrekken bredere rollen zoals human resources en logistiek officieren. Afgestudeerden van dit programma kunnen in plaats daarvan ook consultancybanen vinden, waarbij ze bij klantbedrijven werken als data- of systeemanalist, risicomanager of forensisch accountant.

 

Men kan programma’s vinden voor het behalen van een BA in Management aan universiteiten wereldwijd. In veel gevallen is online leren een optie voor aanvragers die op afstand van dergelijke scholen wonen of in het buitenland willen studeren. 

 

B.A. Luchtvaartmanagement

Maak beslissingen van cruciaal belang voor de logistieke en administratieve kant van de luchtvaartindustrie met IU International University of Applied Sciences B.A. Aviation Management. Ons simulatiespel biedt u zelfs de kans om uw vaardigheden op het gebied van luchtvaartmanagement te testen en inzicht te krijgen in de bedrijfstak.

 

Bachelor of Arts in Management & Innovatie

Steinbeis School of Management en Innovatie

Berlijn, Duitsland

Krijg een brede set van managementvaardigheden op basis van innovatieve kennis, tools en praktijken, maar ook een goed begrip van de fundamenten van het bedrijfsleven door middel van de Foundation cursus.

 

BA (Hons) Bedrijf en Management (Top-up)

Universiteit van Essex Online

UK Online, Verenigd Koninkrijk

Deze 100% online en part-time top-up programma is ontworpen voor personen die eerder hebben afgerond een Foundation graad en zijn op zoek naar een manier om een Bachelors graad te voltooien. Onze BA (Hons) Business and Management (Top-up) brengt u op de hoogte van de laatste innovaties in het bedrijfsleven en het management. Door middel van onze online top-up programma, wordt u een leider die in staat is aan te passen aan de steeds veranderende zakelijke wereld. U ontwikkelt uw kennis, vaardigheden en begrip van de strategische en internationale dimensies van business en management. U zult ook in staat zijn om kritisch te evalueren business modellen en concepten en toe te passen op real-world situaties. 


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/