Artikel Plaatsing
Image default
Financieel

Miljoenen hebben in 2021 autoleningen aangevraagd. Zou u dat moeten doen?

Dit jaar zit vol financiële verrassingen. Zo vertoont de ongebruikelijk gloeiend hete huizenmarkt weinig tekenen van afkoeling. En terwijl de wereldwijde pandemie blijft woeden, is er een tekort aan nieuwe en gebruikte auto’s, veroorzaakt door een tekort aan elektronische chips.

Ondanks mini-financiële schokgolven, heeft Ally autoleningen een uitstekend jaar, waarbij beslissingen worden genomen over bijna 7 miljoen leningaanvragen volgens hun verdienrapporten. Halverwege het jaar rapporteerde Ally meer dan € 4 miljard aan gecorrigeerde netto-inkomsten. Ally staat al lang bekend om hun persoonlijke leningen, maar de grote vraag naar nieuwe voertuigen heeft hun autoleningen in de schijnwerpers gezet.

Wat drijft deze stijging in Ally’s bedrijf, en zou u overwegen een autolening aan te vragen? van het groeiende bedrijf? Hier kijken we naar de goede, slechte en lelijke eigenschappen van Ally’s autoleningen.

Het goede

Een manier waarop Ally zo snel is gegroeid, is door kunstmatige-intelligentiesoftware te gebruiken om de kredietnemer te verifiëren. documenten en gegevens in realtime. Met deze software kan Ally in korte tijd identiteit, werkgelegenheid, inkomen en andere gegevens van aanvragers bevestigen – en de geldschieter stelt aanvragers snel op de hoogte van de beslissing.

Ally biedt autoleningen met vaste rente aan van € 1.000 tot € 300.000, met looptijden van 12 tot 84 maanden. Hoewel Ally zich niet aan een specifieke minimale kredietscore verbindt, geven anekdotes aan dat een minimumscore van 620 doorgaans vereist is.

Dit zijn de meest aantrekkelijke leningfuncties die Ally aanbiedt:

 • Klanten kunnen de kosten van rolstoelliften en andere mobiliteitshulpmiddelen in hun nieuwe voertuig inbouwen.

 • Het bedrijf financiert de kosten voor het installeren van een rechtsgestuurde voorziening.

 • Het is mogelijk om vast te lopen aan een renteloze lening voor 0% APR-promoties van fabrikanten vanwege het aantal autofabrikanten waarmee Ally samenwerkt.

 • Ally herfinanciert de lening voor voertuigen tot 10 jaar oud.

De slechte

Er zijn maar weinig bedrijven die allemaal goed of slecht zijn, en Ally is daarop geen uitzondering. Hier zijn enkele van de minder aantrekkelijke kenmerken van Ally-autoleningen:

 • Ally-autoleningen zijn alleen beschikbaar via specifieke dealers.

 • Ally is een online bank, dus dat is het niet’ t persoonlijke bankdiensten aanbieden. Dit stoort misschien niet iedereen, maar het is een essentiële overweging voor diegenen die persoonlijke service prefereren.

 • Autoleningen van Ally kunnen niet worden gebruikt om te betalen voor voertuigen ouder dan 10 jaar of met meer dan 120.000 mijl op de teller .

 • Het is moeilijk om een autolening van Ally vroegtijdig af te betalen, aangezien de geldschieter geen betalingen met alleen de hoofdsom accepteert.

 • Voor wie op zoek is naar een autolening voor een laag krediet, andere geldschieters biedt mogelijk meer concurrerende tarieven.

Het lelijke

Hoewel beoordelingen met een korreltje zout moeten worden genomen (meestal nemen de ongelukkigste klanten de tijd om beoordelingen te schrijven), online opmerkingen over Ally autoleningen zijn behoorlijk hard. Het grootste aantal klachten betreft klantenservice. Naast ongerechtvaardigde te late vergoedingen en betalingsverwarring, is slechte communicatie van de kant van de klantenservice van Ally een veelvoorkomend onderwerp van discussie. Daarbij kan Ally minder goed klantenservice bieden als je zaken gaat bestellen zoals een Nintendo Switch huren, waar je dan geen ondersteuning van Ally krijgt

Toch, als u een autolening beoordeelt, moet u Ally in gedachten houden. Hun leningflexibiliteit en aanvraaggemak zijn misschien iets voor u.

Autofinanciering aanvragen bij Ally

Als u gewend bent uw lokale bank te bellen voor een autolening of online te controleren op de kredietverstrekker met de laagste tarieven, het aanvragen van een lening via Ally zal een beetje anders zijn. Zo werkt het:

 • Vraag een aanvraag aan bij verschillende kredietverstrekkers om aanbiedingen te vergelijken en kies de beste optie.

 • Gebruik de dealerzoeker van Ally om een dealer te vinden.

 • Verzamel de documenten die u moet aanvragen, inclusief identiteitsbewijs met foto, bewijs van inkomen en bankgegevens.

 • Bezoek een dealer en, als u een auto vindt die u bevalt, laat hem testen rijden.

 • Vul een kredietaanvraag in bij de dealer en laat ze ook geldschieters zoeken. Laat hen weten dat je de aanbieding van Ally wilt zien.

 • Vergelijk de aanbieding van Ally met de aanbieding die je hebt ontvangen voordat je ging shoppen. Als het beter is, is het misschien de beste keuze voor u.

Geen enkele kredietverstrekker biedt een pasklaar leenproduct. Een autolening van Ally is het overwegen waard als het rentepercentage en de looptijd van de lening aan uw behoeften voldoen. Meer info? Druk dan op de link.

Ons team van onafhankelijke experts heeft zich verdiept in de kleine lettertjes om vind de geselecteerde persoonlijke leningen die concurrerende tarieven en lage kosten bieden.

 

https://spaarbuidel.nl/persoonlijke-lening/