Artikel Plaatsing
Image default
Financieel

Review van EnquêteVergelijk

In dit artikel geven we je ook een review van EnquêteVergelijk. EnquêteVergelijk is een bedrijf dat min of meer hetzelfde doet als Panelclix. De vraag is echter: kan je daar met een gerust gevoel aan meedoen, of kan je er beter voor kiezen om met een ander bureau samen te werken. In deze review van EnquêteVergelijk zoeken we het voor je uit. 

Je gegevens geven aan een bedrijf uit Engeland

In deze Review van EnquêteVergelijk probeerden we te achterhalen wie er eigenlijk achter dit bedrijf zit. Je wilt toch weten wie er met jouw gegevens aan de haal gaat. We hebben ontdekt dat dit bedrijf in het Verenigd Koninkrijk is gevestigd. Dat baart ons toch wel een beetje zorgen, want het Verenigd Koninkrijk is immers geen onderdeel meer van de Europese Unie.

Geld verdienen met het invullen van enquêtes

Wanneer je via dit bedrijf enquêtes in gaat vullen, dan zou je in theorie een mooi bedrag per maand kunnen binnenslepen. Volgens dit bedrijf kan je tot wel €300 per maand verdienen. Als dat zou lukken, zou dat natuurlijk mooi zijn. Wij kunnen echter geen gebruikers vinden die dat is gelukt. 

Hoeveel mag ik bijverdienen?

Wanneer je werkt, wil je daar natuurlijk zoveel mogelijk van over houden. Er zijn immers maar weinig mensen die graag belasting betalen. Hoeveel mag ik bijverdienen zonder belasting te betalen is daarom een relevante vraag. Die vraag beantwoorden is echter moeilijk. In dit artikel krijg je een zo goed mogelijk antwoord op die vraag. Houd echter in je achterhoofd dat dit slechts algemene informatie is. In dit kort artikel kunnen we nooit exact zeggen of het antwoord op jouw situatie van toepassing is. Dat geldt in het bijzonder wanneer je een uitkering krijgt. 

Hoeveel mag ik bijverdienen zonder belasting te betalen?

Er wordt wel gezegd dat er in Nederland veel belasting over inkomsten betaald moet worden. Dat is aan de ene kant wel waar. Echter, wanneer je weinig verdient, betaal je helemaal geen belasting. In Nederland kan je ruim €8000 verdienen, zonder dat je daar belasting over hoeft te betalen. 

In de eerste plaats heeft iedereen in Nederland recht op een algemene heffingskorting. Die korting is bijna €3.000. Let wel op, voor mensen die de AOW-leeftijd hebben bereikt is dat bedrag lager. Daarnaast mag je, wanneer je in loondienst bent, een heffingskorting toepassen. Deze heffingskorting bedraagt ongeveer €5.000. Dit hangt echter wel af van je loon.

Voor sommige mensen is het dus erg aantrekkelijk om wat bij te verdienen, omdat ze dit belastingvrij kunnen doen. Let echter wel goed op. De regels zijn anders wanneer je een uitkering hebt. Wanneer je een uitkering hebt en zwart gaat werken, dan heb je de kans dat je een deel van je uitkering terug moet betalen.

https://www.meedoenaanonderzoek.nl/