Artikel Plaatsing
Image default
Aanbiedingen

Beveiliging en Elektrotechniek

Wil je ook gebruik maken van de nieuwste innovaties op het gebied van elektrotechniek, beveiliging en telecom? Neem dan een kijkje bij Groenewegen Delft. Groenewegen Delft is een erkend elektrotechnisch installatiebureau met jarenlange ervaring in advies, ontwerp en aanleg van elektra, beveiliging en telecom installaties. Groenewegen Delft werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Naast de bovengenoemde werkzaamheden, biedt Groenewegen Delft ook volledig onderhoud aan de installaties die zij hebben verzorgd.

Je veilig voelen in je eigen woning of bedrijfspand is erg belangrijk. Daarom biedt Groenewegen Delft beveiligingsinstallaties op maat. Hierbij kan je denken aan een alarmsysteem, camerasystemen en brand- en ontruimingssystemen. Groenewegen Delft maakt het ook mogelijk om je camerabeelden onder te brengen bij een bewakingsdienst of meldkamer. De meldkamer kan overigens niet zomaar de beelden van je camera bekijken, alleen bij een alarmmelding kunnen zij bij deze camerabeelden. Bij alarmsystemen voor bedrijven wordt er een beveiligingsplan opgesteld door Groenewegen Beveiligingen. Bij het opstellen van het beveiligingsplan wordt de risicoklasse vastgesteld die vervolgens nodig is om op de juiste manier verzekerd te zijn tijdens een inbraak.

Door middel van het SMART maken van je bestaande situatie, kan Groenewegen Beveiligingen ervoor zorgen dat bestaande lampen en schakelaar draadloos aangestuurd kunnen worden zoals jij dat wenst. Er worden dan koppelingen gemaakt met je alarmsysteem, zodat je domotica systeem weet of je wel of niet thuis bent of misschien wel slaapt. Het systeem past zich dan automatisch hierop aan. Ook erg handig als u een avondje weg bent, vanaf een zelf ingestelde tijd zullen er lichten aan gaan in je huis, waardoor inbrekers denken dat er iemand thuis is.

Tegenwoordig zijn een telefoon en internet niet meer weg te denken voor zowel particulieren als bedrijven. Het is daarom, zeker zakelijk gezien, erg belangrijk dat de telecommunicatie binnen je bedrijf in orde is. Groenewegen Delft biedt een goed telecommunicatieplan inclusief installaties en aansluitingen. Dit zal stress en frustratie bij het personeel voorkomen en het brengt ook nog eens een hoop gemak met zich mee.

https://www.groenewegendelft.nl/