Artikel Plaatsing
Image default
Auto’s en Motoren

Cruisen met je Mini Cooper Cabrio

Bijna iedere vrouw droomt er net zo van als ik: met een elegante, maar ook luxe mini cooper cabrio rijden door de Côte d’Azur. Met je haren in de wind een fris zeebriesje en een overdosis zon. Een grote zonnebril op en gaan! Heerlijk zijn autodromen zoals deze. Helaas zal het voorlopig nog wel even bij dromen blijven, want hier zit ook zeker een prijskaartje aan. Dit is helaas niet voor iedereen weggelegd, zoals bijvoorbeeld voor mij. Gelukkig zijn er meerdere opties om toch voor een betaalbare prijs een échte Mini Cooper Cabrio te bemachtigen.

Waarom een mini cooper cabrio

Je zult wel denken: waarom zou je een mini cooper cabrio in een land als Nederland willen? Het regent hier 98% van de tijd (hoewel door de global warming het steeds droger wordt, maar dat daarbuiten gelaten). Persoonlijk vind ik het gewoon fijn dat als het mooi weer zou zijn, ik de optie heb om met open dak te rijden. Ik hou van de zon en heb denk ik meer behoefte aan vitamine D dan gemiddeld. Hierbuiten ga ik regelmatig in de zomer op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Het zou een optie zijn om het vliegtuig te pakken, maar ik vind het ook heerlijk om landinwaarts te gaan en te reizen door het land heen. Zo kun je zoveel moois zien, veel moois dat deze wereld te bieden heeft. Bovendien kan ik dan alle spullen meenemen die ik wil en zit ik niet aan een koffer of gewichtslimiet vast. Wil ik vanuit Zuid-Frankrijk een aantal mooie flesjes wijn meenemen? Geen probleem, ik stop de dozen gewoon in de achterbak! In Nederland is het ook wel lekker. Hoewel het hier minder warm is, is het als je erop let ook vaak genoeg niet aan het regenen. Met een dikkere jas aan en een muts op kan ik zo toch genieten van wat frisse lucht. 

Waar kun je een mini cooper cabrio kopen?

Eigenlijk op veel plaatsen. Bij een dealer van Mini Cooper zelf, maar dat ik mij iets te prijzig. Ik zou meer gaan kijken in de richting van een occasion of goede tweedehands. Zelf heb ik helaas niet alle kennis en expertise over auto’s, daarom zou ik naar viaBovag gaan. Daar weet ik zeker dat ik op een vertrouwde manier een gecheckte en kwalitatief goede mini cooper cabrio kan krijgen. Natuurlijk zijn er meerdere aanbieders als viaBovag, maar dit is echt een aanrader als je het aan mij vraagt!