Artikel Plaatsing
Image default
Auto’s en Motoren

Ontdek de 18 verschillende cursuslocaties van 123-theorie verspreid door heel Nederland

Ben jij op zoek naar een snelle en efficiënte manier om jouw theorie-examen voor de auto, motor of scooter te halen? Dan ben je bij 123-theorie aan het juiste adres. Maar liefst 18 cursuslocaties verspreid door heel Nederland bieden de mogelijkheid om in één dag jouw theoriecursus te volgen én direct het examen af te leggen. Maar hoe zit het eigenlijk met het aantal locaties en waar zijn deze gevestigd? Dat lees je in deze tekst.

Wat is het slagingspercentage van 123-theorie?

Het slagingspercentage van 123-theorie voor de theorie cursus auto is 83%, volgens de resultaten van motortheorie-examens in 2021 en 2022 van CBR Open Data. Dit betekent dat bijna alle deelnemers voor hun auto- of motortheorie-examen slagen na het volgen van een cursus bij 123-theorie. Het slagingspercentage van 123-theorie voor de auto theorie cursus is hoger dan het gemiddelde slagingspercentage van andere theoriescholen en het gemiddelde slagingspercentage van alle kandidaten die voor het motortheorie-examen bij CBR zijn aangemeld. Bij 123-theorie kun je in één dag slagen voor je autotheorie-examen of motortheorie-examen. De cursuslocaties bevinden zich op 18 verschillende locaties in Nederland, en je hoeft geen boeken te kopen, omdat het lesmateriaal wordt verzorgd door 123-theorie. Het is mogelijk om direct na de auto theorie cursus deel te nemen aan het theorie-examen bij het CBR, waarbij het vervoer naar het CBR is geregeld.

Hoeveel cursuslocaties zijn er beschikbaar en waar zijn deze gevestigd?

Op de website van 123-theorie kun je gemakkelijk en snel je theorie examen inplannen op één van de 18 cursuslocaties verspreid door heel Nederland. Op de pagina ‘Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen’ staan de volgende steden vermeld: Alkmaar, Almere, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Deventer, Eindhoven, Enschede, Goes, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Rijswijk, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle. De leslocaties bevinden zich dus door het hele land, waardoor er altijd wel een locatie in de buurt van de cursist te vinden is. Op deze locaties worden de eendaagse auto-, motor- en scootertheoriecursussen gegeven, waarbij je op dezelfde dag ook direct je theorie examen kunt afleggen. Door de hoge slagingspercentages, de persoonlijke aandacht en de ervaren docenten is 123-theorie dé keuze voor iedereen die snel en efficiënt zijn of haar theorie examen inplannen en halen wil.

https://www.123-theorie.nl/