Artikel Plaatsing
Image default
Auto’s en Motoren

Opleidingsinstituut voor rij instructeurs

Hoe kan je rijinstructeur worden?

Om rijinstructeur te worden, moet je een geaccrediteerde rijinstructeursopleiding volgen. Om gecertificeerd te worden, moet je na de opleiding slagen voor een praktijkexamen bij IBKI. Daarna kun je beginnen met mensen te leren autorijden!

Opleiding rijinstructeur

Het bijwonen van een geaccrediteerde rij-instructeur opleiding is de beste aanpak om een rij-instructeur te worden. Veel scholen bieden deze programma’s, en zij zullen u voor te bereiden op de schriftelijke en praktische examens die nodig zijn om gecertificeerd te krijgen passeren.

Rij instructeur worden

Als je eenmaal gecertificeerd bent, kun je beginnen met mensen te leren rijden! Je moet geduldig zijn en goed luisteren. Je moet ook de regels van de weg begrijpen en weten hoe je je leerlingen veilig houdt. Als je als rijinstructeur aan de slag wilt, neem dan meteen contact op met een rijschool!

Opleiding met baangarantie

Rijschool Academie biedt veel training, zodat je volledig voorbereid bent om te slagen voor je rijexamen en te beginnen met het instrueren van anderen. Ze garanderen je een baan zodra je de opleiding hebt afgerond!

Mogelijkheden als franchiser

Wil je je eigen zaak runnen en je eigen uren bepalen? Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het starten van hun eigen rijschool, bieden ze ook franchise mogelijkheden. Je kan onmiddellijk beginnen met het aanvaarden van reservaties voor een voorgemaakte klantenkring. Alle verantwoordelijkheden worden je uit handen genomen door Rijschool Academie.

WRM bijscholing

Bent u al rijinstructeur? Volg dan de WRM opfriscursus om uw instructeurslicentie up-to-date te houden. Dit is wettelijk verplicht, en u kunt de WRM bijscholing alleen volgen bij een erkende instelling.

Rijschool Academie is een erkende IBBKI aanbieder van deze opleiding, die al jaren hoge cijfers krijgt van het IBKI. Rijschool Academie biedt verschillende programma’s aan om aan uw behoeften te voldoen, of u nu net begint of uw vaardigheden wilt verbeteren.

Kosten opleiding rijinstructeur

Veel individuen willen weten hoeveel een rijinstructeur opleiding kost. Rijschool Academie biedt een aantal cursussen aan in verschillende prijsklassen. Ze hebben ook financieringsalternatieven beschikbaar, zodat je meteen aan de slag kunt!

Wel kunnen we stellen dat de kosten van de Rijschool Academie beduidend lager zijn dan die van onze concurrenten. De kosten zijn bewust laag gehouden door gebruik te maken van onze eigen faciliteiten.

Je kunt leren auto-, motor- of vrachtwageninstructeur te worden bij Rijschool Academie. Als je anderen wilt leren autorijden, ben je hier aan het juiste adres. Je kunt er ook auto-, motor-, of aanhangwagen rijinstructeur worden. Elke 5 jaar moet je een WRM opfriscursus volgen als je je instructeurslicentie up-to-date wilt houden

https://www.rijschoolacademie.nl/