Artikel Plaatsing
Image default
Aanbiedingen

Omheiningen

Omheiningen

Door middel van een omheining wordt er een veilige omgeving gecreëerd. Dankzij het ruime assortiment aan hekwerken past er altijd een hekwerk bij uw tuin. Wij zorgen al meer dan 40 jaar voor het hekwerk van verschillende partijen. Bijvoorbeeld voor de overheid, natuurorganisaties, maar ook zeker voor de particulieren. Ben jij op zoek naar een omheining voor uw tuin? Of wilt u de dieren binnen de omheining houden? Dan bent u bij Arfman aan het juiste adres. 

 

Stalen hekwerk

De stalen hekwerken voor verschillende doeleinden gebruikt. Het aanbod van Arfman bestaat uit stalen poorten, spoor gerelateerd en paneelhekwerk. De stalen poorten worden vaak bij bedrijven of particulieren op locatie geplaatst. De spoorhekwerken verhogen de veiligheid langs het spoor. Door middel van een hekwerk is het spoor minder makkelijk te betreden. De kans op ongelukken worden hierdoor verkleind. Het paneelhekwerk zie je vaak terugkomen bij speelveldjes. Het paneelhekwerk zorgt ervoor dat de speelbal binnen het veld blijft. Daarnaast is het veld niet afgesloten, waardoor het gemakkelijk te betreden is voor de kinderen. 

 

Houten hekwerk

Naast de verschillende soorten stalen hekwerk zijn er ook een aantal houten hekwerken. De houten hekwerken worden veel gebruikt als omheining voor de dieren. De dieren krijgen op deze manier een stukje vrijheid voor uw dieren. De houten hekwerken dienen wel aan een aantal eisen te voldoen. Zo moet een houten hekwerk stevig genoeg zijn. Wanneer de dieren wild worden, moet er geen mogelijkheid zijn tot uitbraak. Daarnaast moet het hek zorgen voor een veilig omgeving van uw dieren. Het houten hekwerk moet dus niet voorzien zijn van uitstekende of scherpe randen. 

 

Meer informatie

Wilt u graag meer weten over verschillende soorten hekwerken? Arfman staat klaar om u te adviseren. Bekijk en bespreek de verschillende mogelijkheden voor een optimaal resultaat. U kunt ons bereiken via info@arfman.nl of bellen op het nummer 0548-362948. Wij staan voor u klaar. 

 

https://www.arfman.nl/