Artikel Plaatsing
Image default
Bedrijven

Een privédocent van Scriptium: tentamentraining

Tentamentraining

Scriptium biedt tentamentrainingen en studiebegeleiding via de website. Deze tentamentrainingen zijn voor alle studenten die hulp nodig hebben bij het leren voor moeilijke tentamens. Momenteel worden er voor veel studies trainingen geboden. Bezoek de website voor een overzicht en ontdek of jouw studie en vak beschikbaar zijn. Tentamentraining voor rechten is specifiek beschikbaar voor studenten die vastlopen bij tentamens voor hun rechtenopleiding.

 

Tentamentraining rechten 

Rechtenstudies zijn over het algemeen studies met moeilijke en intensieve tentamens. Er wordt veel stof gegeven en er wordt van studenten verwacht dat ze veel informatie uit hun hoofd leren. Bij tentamens is het dan de bedoeling dat de juiste informatie op de juiste wijze gereproduceerd wordt. Tentamentraining rechten kan helpen bij het structureren van de enorme berg informatie en het verkrijgen van handigheid in het onthouden van alle, vrij gedetailleerde, wetten, regels en theorie. 

 

Digitale trainingen

De tentamentrainingen voor rechten worden digitaal gegeven door Scriptium. Dat betekent dat je niet met al je lesboeken en materialen naar een leslocatie hoeft te reizen. Jij en de trainer werken op een PC via Skype. Digitale informatiebronnen zijn dus ook binnen handbereik. Bovendien gaat er geen kostbare studietijd verloren aan het openbaar vervoer. 

 

Waarom een tentamentraining?

Tentamentraining voor een rechtententamen kan net het verschil maken tussen een voldoende of onvoldoende. Het is belangrijker dan ooit dat je zoveel mogelijk tentamens in één keer haalt. In plaats van uren in de boeken te staren en te stressen over wat er wel en niet in het tentamen komt, kun je binnen enkele sessies met een trainer optimaal voorbereid zijn. De trainer weet namelijk precies wat er belangrijk is en hoe de stof het beste onthouden kan worden. Het is alsof je een privédocent tot je beschikking. Een tentamentraining is overigens niet alleen goed voor het behalen van een voldoende. De stof wordt op zo’n gedetailleerde en gestructureerde manier doorgenomen dat deze voor de rest van je leven blijft hangen.

 

https://www.scriptium.nl/