Artikel Plaatsing
Image default
Bedrijven

Expert in LED verlichting Led Design Holland is u graag van dienst!

Grote namen ins ons land vertrouwen al jaren op de deskundigheid van Led Design Holland. Voorbeelden zijn Life & Garden, Mediq en Primera.

Life & Garden is een samenwerking tussen tuincentra in Etten-Leur, Oostburg, Renesse en Zuid-Scharwoude. Op de website lezen we de volgende missie: “Steeds weer inspireren, motiveren en helpen wij mensen bij het inrichten van hun woon- en leefomgeving”. Hoe Life & Garden dit doet? Door:

  • nieuwe trends te zetten;
  • klanten persoonlijk bij te staan bij het kopen van huis- en tuinartikelen;
  • na de aankoop beschikbaar te blijven om vragen te beantwoorden en tips te geven.

Mediq werd in 1899 opgericht als coöperatie tussen apothekers. Van medicijnengroothandel is de firma uitgegroeid tot specialist op het gebied van medische hulpmiddelen en zorg aan huis en instellingen. Er zijn dochterondernemingen in onder meer Duitsland, Estland, Finland, Letland en Zweden.

De Nederlandse keten Primera verkoopt – sinds 1991 – rokersbenodigdheden, tijdschriften, boeken, kaarten en loten.  De meeste winkels (er zijn er meer dan 520 in totaal) zijn vrij klein en u vindt ze op lokaal niveau: in de buurt en de wijk. Met de Primera Spaarpas krijgt u korting en kunt u sparen voor gratis producten. Als u zich registreert voor de pas krijgt u een welkomstcadeau en op uw verjaardag ontvangt u een verrassing.

Goed, we gaan terug naar led-vakman Led Design Holland. Tijdens ieder project – of het nu winkel- kantoor of bedrijfshal verlichting is – wordt in een aantal overzichtelijke fasen gewerkt:

  1. persoonlijke kennismaking en eerste adviesgesprek;
  2. opstellen van de offerte, met inbegrepen een 3D lichtplan en alle besparingsopties;
  3. aanvragen van de overheidssubsidie op zuinige lampen;
  4. inkopen en monteren van de ledlampen;
  5. onderhoud en service achteraf indien nodig.

Wat denkt u van een samenwerkingsverband met Led Design Holland? U kunt vandaag nog vrijblijvend een afspraak maken. Bel met 076 – 888 33 00 of stuur een mail gericht aan info@leddesignholland.nl. Als u nu online dit artikel aan het lezen bent, kunt u ook naar www.leddesignholland.nl/contact/ gaan en het formulier invullen. Er volgt snel een reactie!

https://www.leddesignholland.nl/