Artikel Plaatsing
Image default
Bedrijven

Moderne ledlampen te koop bij ledonline.nl

Ledonline.nl is meer dan een webshop op het gebied van led. Alle lampen die deze led-specialist verkoopt, worden uitgebreid omschreven. Dit geldt voor de plafondlampen, tafellampen, wandarmaturen en diverse spots.

Die beschrijvingen bevatten alle essentiële technische informatie en er staan ook foto’s bij. Naast zwarte en witte lampen, zitten er veel grijze modellen in het ledonline.nl-assortiment.,

Neem de LED inbouwspot LED dim Bellissimo. Hij is geschikt voor vochtige ruimtes (IP 42), geeft extra warm wit licht (3000 K) en heeft een energieverbruik van 5 Watt. Een spot als deze komt goed tot zijn recht in de badkamer / doucheruimte en zeker ook onder een overkapping in de tuin. De lichtopbrengst is 450 Lumen. Wat het benodigde aantal Lumen betreft, daar zijn duidelijke richtlijnen voor. Zo doe je in een schemerlamp een 200 Lumen-lichtbron. In de badkamer – waar het belangrijk is dat je goed zicht hebt bij de spiegel – is 450 Lumen aan te bevelen. We gaan terug naar de Bellissimo. Deze grijze spot is 25 mm hoog, heeft een diameter van 85 mm en een gat-maat van 75 mm. Het is een fase dimbare lamp met een CRI-waarde van >85 en een gradenbundel van 45. De levensduur is vastgesteld op 50.000 uur. Heb je een grote badkamer of een grote carport? Je kunt overwegen het voordeelpakket met 6 stuks Bellissimo te bestellen. De korting die je krijgt loopt op tot maar liefst 39%. Je komt in aanmerking voor gratis verzending en voor de gratis omruilgarantie van 14 dagen.

Graag wijzen we je op de vele voordelen van led-licht. Leds voor industriële toepassing en ledlampen voor woningen zijn enorm zuinig. Ze verbruiken relatief gezien weinig stroom en dat zul je merken aan de toekomstige energienota’s. Ledlampen gaan jaren mee. Ze zijn veilig; ze worden niet warm. Led-licht is rustig voor de ogen. Verblinding en flikkering? Daar zul je geen last van hebben. Wat ook alom gewaardeerd wordt, is de duurzaamheid van led-armaturen. Ze worden zoveel mogelijk van herbruikbare materialen gemaakt en als ze kapot gaan, zijn de meeste onderdelen recyclebaar.

https://ledonline.nl/